Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juni 2010

Av Annci Hultström - 18 juni 2010 13:54

... timme kvar. Sen blir det hemåt. Men först måste jag stanna till på Mekonomen för att köpa registreringsskyltshållare. Efter det blir det matlagning och sedan soffan för resten av slanten. Mår sådär... hoppas innerligt att det inte blir mer av det.


Här är det lugnt som i graven idag. Ringer knappt alls. Faktiskt lugnaste dagen hittills. Och jag ligger i fas med allt annat, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Står mest och skrattar åt alla här... de är så söta. Framförallt alla fotbolls intresserade män. Vi har nämligen fått en TV uppsatt utanför repan idag. Tanken är att den ska visa text om vilka som är på besök, vilka kurser som pågår o.s.v Men programmet är inte på plats än, så idag visar den fotboll. Så det har liksom blivit en samlingsplats idag...


Ute är det ett väldigt varierande väder. Solen skiner ibland, det regnar. Ibland. Men blåser gör det hela tiden. Har ett par flaggor utanför fönstret och de står rakt ut konstant. Hoppas det blir bättre väder i morgon. För alla "i-bröllopet-inblandade-personer"´s skull. Det är, oavsett prinsessa eller inte, en stor dag när man gifter sig. Och då vill man helt enkelt inte ha spöregn, blåst och drivis.


Måste säga att jag dras med i bröllopsyran. Jag älskar ju verkligen bröllop. Och gråter gör jag ALLTID. Det spelar ingen roll om det är på film, i kyrkan eller där de inblandade är utklädda till gansters och gästerna till varulvar (som på min systers bröllop: http://annci.bloggplatsen.se/2009/11/01/2140937-festen-blev-till-brollop/). Nä, tårar kommer ändå. Det enda bröllop jag inte gråtit på var mitt eget. Så det här prinsessbröllopet gör mig glad. Ser fram emot att se hennes klänning och hår. Och blommorna. Och alla andras vackra klänningar. Hade funderingar på att åka in till stan ocoh vifta lite flagga. Det är ju en historisk händelse, som Wilma kommer att läsa om i skolan. Men jag vet inte... det beror på väder och på hur jag mår. Och man ser ju trots allt bäst på TV.


Marre - du har rätt i din kommentar. Crosstrainern funkade inte heller när den kom. Fick väntar 4 veckor på reservdelar. Vad är det med oss och större köp?? En penna får vi köpa. Den håller kanske.


Nej, nu har jag tråkat er en stund. Nu ska jag kanske försöka hitta på något annat.


Vi hörs senar ikväll igen. Ha det bäst tills dess.

Av Annci Hultström - 18 juni 2010 07:55

God morgon vänner!


Idag ringde kl. 6. Jag skulle ut och springa. MEN... vaknade kronförkyld. Naturligtvis. Anade att det skulle bli nåt med tanke på halsontet igår. Hostar å snörvlar, är hes å har ont i halsen. Så idag blir det mycket thé.


Förresten, har ni tänkt på att det som brukar säga - Everthing before but is bullshit - stämmer så bra? Som nu skrev jag: "Jag skulle ut och springa. MEN...", Mmmm... bullshit alltså. Och ibland när man frågar någon hur de mår, så blir svaret "Jotack, det är bra... MEN" och därefter kommer sanningen. Ett sant "ordspråk".


Nu när jag kom till jobbet var det full aktivitet i receptionen. Jag har fått ett nytt skåp - MED dörrar - att ha mina pärmar i. Detta för att inte behöva ha de synliga. Så nu är det officiellt färdigpimpat här. Eller nä... det går att göra mer. Jag skulle vilja ha nya gardiner. Med färg på. Och kanske lite nya tavlor. Men det tar jag efter sommaren. Kan inte begära mer just nu känner jag.


Nej, nu måste jag starta upp här. Men vi hörs senare. Till lunch. Då vet jag kanske mer om när vi får diskmaskinen. Jag peppade Henrik att gå på de om att den SKA levereras idag. Annars får de stå för leveranskostnaden. Jag vill ju inte vänta till nästa vecka för att de klantat sig. Ja, vi får se vad det säger.


Ha det så bra tills dess.

Av Annci Hultström - 17 juni 2010 20:26

Om det är några som det sällan går som det är tänkt för, så är det för oss... Naturligtvis var diskmaskinen transportskadad. Exakt samma sak hände när vi fick hem får tvättmaskin.


Och att det ingick installation hade jag helt missuppfattat... så han lämnade maskinen och åkte. 10 minuter senare när emballaget var av såg vi det. Halva ena sidan var intryckt. Vi hann ringa butiken innan de stängde. Så de skulle ringa i morgon för att boka upphämtning av trasig/lämnande av ny. Men att få den innan helgen är väl att verka naiv... Suck... blir så trött.


Idag har jag dumpat fett. Och med det lärt mig en sak - Jag, Annci Hultström, kan efter open inte äta formfranska. Det är bara att inse att det faktiskt är så. De få gånger jag ätit det (rostat eller som varm smörgås) så mår jag piss. Och så även idag. Det var nämligen önskat blodpudding och det kan jag inte heller äta (det började dock innan open... får sura uppstötningar av det). Så jag gjorde mig en varm smörgås. Men det var alltså ingen hit. Det var bara att gå å lägga sig... blev astrött och hjärtat slog hårt i dubbel hastighet. Släppte väl efter en halvtimme.


Ont i halsen har jag fått åxå. Å yrsel (det är nog trötthetsrelaterat förvisso).


Ja, nu hör... ingen vidare eftermiddag. Ska snart lägga mig tror jag och då är det bara att hoppas på att morgondagen blir bättre.


Nej, nu ska jag fixa ett par saker och sen blir det tidigt i säng.


Så jag önskar er redan nu en God natt, sweet dreams!

Av Annci Hultström - 17 juni 2010 07:47

God morgon på Er!


Har ni sovit gott? Är allt bra?


Här är det kanon och gott har jag sovit åxå, om än lite kort. Får ta igen det inatt... eller i helgen kanske.


Nu märks det att det sommartrafiken tagit sin plats på vägarna... tog bara 16 minuter hit idag. Så skönt! Fast hem är det ingen större skillnad än... Kanske från måndag?!


Och filmen då. Den omtalade. Sex in the city 2. Den var ett helt ok 2,5-timmes tidsfördriv. Inte alls så dålig som många sagt. Visst, ettan var bättre. Mycket bättre. Men den den var ändå alldeles tillräckligt underhållande. Mycket fina bilder, glitter å humor. Kan tänka mig att äga DVD´n när den kommer.


Idag, min vänner, händer det. Diskmaskinen kommer. OCH blir installerad. Wwwwiiiiiieeeee!!!


Nej, nu måste jag sätta igång växeln här snart. Innan det ett toabesök.


Hörs igen. Senare. Ha en underbar torsdag tills dess.

Av Annci Hultström - 16 juni 2010 20:46

Dags för Sex in the city...med Sandra.Ätit gott och shoppat lite.En Nice tjejkväll.Tack vännen!

 
Av Annci Hultström - 16 juni 2010 16:30

Nu kilar jag hem. Skrev förut att vi hörs ikväll... det gör vi nog inte med tanke på den sena timmen det är när jag väl är hemma. Då gäller bara bingen och inget annat.


Så vi hörs helt enkelt i morgon igen. Då med min egen recension av filmen.


Önskar redan nu en god natt, med söta drömmar!

Av Annci Hultström - 16 juni 2010 15:30

Ja, jag skickade ut ett mail till alla om fikats anledning och det blev MYCKET väl mottaget. Många har kommit och tackat för ett fint initiativ och jag har fått mail om att det är ömsesidigt. Kul, det gör mig glad! För det var ett tag sedan jag kände så... och att faktiskt känna att jag trivs på jobbet är så skönt.


Åt en liten bit kaka själv... det gick sådär. Var gott, men lite dumping-varning var det nog allt. Så, nä... inte igen.


Förresten, jag har inte tackat för kommentarerna jag fått de senaste dagarna...


LH - tack för pepping, ska ha det i bakhuvudet när jag springer! Och ang. skyltarna... hoppas åxå på snorungar, jobbigt annars.


Mamma & pappa - Tack själva. Hon är på dagis igen idag, så det gick över skapligt snabbt.


Totte & Sandra - fjäsk-fikat togs emot väl ;-).


Nej, nu ska jag leta bland gamla ordrar. Ska para ihop förstasidor som skiljts åt från efterföljande sidor.


Hörs ikväll!

Av Annci Hultström - 16 juni 2010 09:02

Har börjat använda mina glasögon,märker att ögonen börjat bli trötta av skärm-stirrandet.Ser jag inte väldigt mycket smartare ut?!??! ;-)

 

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards