Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under maj 2010

Av Annci Hultström - 1 maj 2010 13:57

Nu har Wilma suttit i sin stol i några timmar under den senaste veckan och hon klagar på ont i rumpan. Så nu ska vi ut på stolsjakt. Men vilken djungel... hur vet man vilken stol som är säkrast??? Hittar inga bra tester på nätet... Får kanske gå på känslan av hur den är uppbyggd.


Vi är f.ö hemma igen nu. Har ätit lite lunch, smörgåstårta från igår. Magen klarade det bra. Men jag vågade inte äta någon större bit... bara en pyttetunnis, långt ifrån de 3 dl jag ska äta. Men mätt blev jag i alla fall.


Har förresten fått kallelese till 6-månaderskontroll på St Göran. De vill att jag ska komma tisdagen den 11/5, dagen efter att jag börjat på nya jobbet. Känns inte riktigt som att jag vill börja med att be om ledigt... så jag ska ringa och höra om de inte har någon tid i nästa vecka istället. Då kan jag ju komma närsomhelst.


Nej, nu ska vi åka. Men vi hörs igen, senare. Ha en fortsatt bra 1:a maj.

Av Annci Hultström - 1 maj 2010 10:43

Ja, så var det maj-månad då. Vårmånaden. Hoppas det snart får känns som det åxå. Just nu försöker solen bryta igenom de svarta molnen. Det är iofs runt +12 ute, men jag vill ha... +20. Löftet finns ju om att det ska bli varmare nu under de kommande två veckorna. Hoppas de har rätt.


Och med maj är det åxå Torhilds födelsedag. GRATTIS i massor på din dag! Hoppas solen får lysa på dig!!!! Kramar från oss


Igår var vi ju iväg till Strömsberg och kollade in fyrverkerier och brasa. Vi hörde även vårsång. Det var trevligt, men vi hade alla väder som går... blåst, regn, lite snö, lite sol (först, innan den gick ner). Fyrverkeriet var toppen. Wilma älskade det. Det var hennes första riktiga.


När vi kom hem igen satt vi å pratade strunt en stund, sedan blev det sängen runt 01-tiden. Wilma somnade strax före kl. 23. Så hon sov ända till 09:15 idag. Skönt!


Mamma verkade f.ö nöjd med dagen och sina presenter. Det blev en stereo från oss alla + en SPA-resa från pappa.


Nu sitter jag och kollar på Nintendo Wii. Har länge velat ha en och tänkte fira jobb-vinsten med att köpa ett. Och sedan verkade ju Wilma ha tyckt att det var toppenkul när hon fick spela det på syrrans jobb igår. Så förmodligen blir det en "black consol" med sports resort + sports. Sedan blir det nog ett Super Mario åxå... me love!


Nej, nu ska vi packa ihop här och åka hemåt. Vi hörs senare!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards