Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under maj 2010

Av Annci Hultström - 21 maj 2010 16:54

Första hela veckan avklarad.Känner mig nöjd med veckan.Mycket nöjd!I kväll blir det grillat och vin.Hoppas ni får en bra kväll.Hörs senare.

 
Av Annci Hultström - 20 maj 2010 20:39

Kära läsare - jag är glad att se att ni är uthålliga och kikar in här, trots att det är lite brist på inlägg. Jag lovar att det snart blir bättre. Då ska jag försöka peta in ett inlägg på lunchen åxå.


Idag har jag städat klart. Helt klart. Frysen är avfrostad, kylen skurad, alla skåp/lådor/hyllor/garderober/hurtsar urtorkade. Det luktar riktigt gott nu och är sååååå fint. Folk har kommit in i omgångar och berömt mig för att jag gjort så fint. Kul!


Jag kände att jag var tvungen att göra klart allt det först... kunde liksom inte komma till ro annars. Men nu så kan jag ägna mig åt det jag ska göra egentligen. Så morgondagens stora jobb blir att gå igenom datorn... kolla vilka dokument som ska vara kvar och inte. Skriva om, skriva nytt, läsa div. manualer... m.m Ja, jag kommer att ha fullt upp hela sommaren.


Åh, det är så kul! Jag älskar verkligen att organisera på det här viset. Det kommer bli toppklass när det är klart   !!!


Efter jobbet åkte jag hem via Veddesta och Net on Net. Reklamerade vår äggkokare. Den gör inte vad den ska. Kokar äggen alltså. Nej, den lämnar de i samma skick de sätts in i. Lösa. De tog tebax den och jag kunde titta efter en ny. Men de hade ingen bra. Så jag sket i det. Det får bli kastrull-kok tills den ultimata dyker upp.


Sen hämtade jag upp familjen hemma och så åkte vi till Stinsen där vi åt middag och shoppade lite. Ja, mat... inte roligare än så. H kollade lite på skor åxå, men hittade inga bra. W kollade åxå skor. Hon hittade ett par som var för små. Men det tyckte inte hon. Trots att stortån inte gick att vika ut till sin fulla längd. Vi köpte dom inte. Till hennes besvikelse.


Nu sover hon och H fixar en dator som ska ut på Tradera. Själv ska jag äta ett mellanmål och sedan lägga mig. Är aptrött.


Så jag önskar er alla en god natts sömn, med fina drömmar. Kram till er!!


p.s vägde mig i morse... hade gått ner 1,5 sedan i tisdags... jä**a vätska... grrrr... Ser man då till det så har jag tappat 34,5kg nu. Men jag hoppar inte högt förrän nästa vägning. Kommande tisdag.

Av Annci Hultström - 19 maj 2010 20:30

... en dag av städning på jobbet. Men nu är det i princip klart. Lite småsaker kvar bara. Men det är mest pappersjobb... sortera och slänga, skriva ut nya (utan klotter på) m.m Men oj, så fint det har blivit. Och när jag får ny bokhylla och får bort ett av arbetsborden så kommer det bli riktigt luftigt och fint.


Bortser man från jobbet så är allt bra. Möjligen lite huvudvärk (och trötthet) idag, men utöver det är det toppen.


Det känns inte som att jag har så mycket att berätta... allt kretsar kring att komma in i jobbet nu och orken räcker inte till så mycket mer. Men så fort jag kommit dit får jag nog lite roligare saker att skriva om.


BTW - har någon sett de nya chipsen "Ugnsbakad" i affären? Jag har kollat flera gånger på olika affärer, men utan resultat. Är lite sugen på att testa dom... det är ju bara 7,5% fett... mot vanliga som är minst 27%.


Marre - tack för tipsen! Ska kolla efter en sån maskros-borttagar-pryl. Och gällande motionen så kör jag intervaller... springa/gå 4 km så jag blir svettig. Men kanske inte tillräckligt många dagar/vecka. Det har blivit endast 3 gånger förra veckan och 1 denna (än så länge). Men även den saken blir det nog bättre med när orken infinner sig till fullo igen och jag kommer i fas.


Nej, nu ska jag äta ett kvällsmål. Sedan blir det tidigt i säng. Igen.


Vi hörs i morgon igen. Och jag avslutar som vanligt: Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 18 maj 2010 20:15

Ja, det var en kommentar min företrädare kläckte till min chef idag. Det var kul att höra. Att även hon ser vad jag går för. För idag har jag verkligen gått hårt fram...


För att lära mig hur stället funkar egentligen började vi gå igenom alla pärmar och papper. Då fick jag se vad som görs/gjorts. Men oj så mycket gammalt skräp som fanns. Jag minskade från 20 pärmar till 8-10 st. Och då med information som är relevant. Kändes riktigt bra. Nu ser man receptionsdisken igen. Och torkade rent gjorde jag åxå. Nu är det bara lite småsaker kvar, sedan kan jag börja rensa igenom dokument och göra om dom på mitt sätt.


I övrigt rensade jag bort en massa annat (telefonkataloger från 2002 för HELA Sverige m.m.), så en hel bokhylla står numera tom. Och mer ska bort. Åh, det är så kul. Jag älskar verkligen att rensa, organsiera och göra det till mitt. Hoppas kunden kommer att uppskatta det åxå.


Förresten... jag sov som en ruuuuumpa inatt åxå. Kom inte i säng i tid som tänkt. Vi fastnade på resor. Slutade med att vi bokade en vecka till Kroatien i september. Pris: 7500:- för oss alla inkl. frukost. Som hittat. Har dock 10 dagar på oss att fundera. Under den tiden ska vi leta billigare alternativ. Vill egentligen till Grekland i början av september. Så vi kollar vidare.


Oj, tappade tråden nu... sov som en rumpa var det. Vaknade av en liten Wilma som ville att någon skulle följa med för att bära hennes täcke till vår säng. Henrik menade att hon kunde hämta det själv. Då blev hon arg och jag vaknade. Det slutade med att jag fick henne att somna om i sin säng, det tog inte mer än 10 minuter. Men kunde jag somna om efter det tror ni? Nä... jag var vaken mellan 02:45-04:30. Så idag blir det - på allvar - en tidig kväll. Senast kl. 22 ska jag ligga är det tänkt. Så när detta inlägg är skrivet ska jag bara diska och ta fram mat för i morgon. Sedan blir det bingen.


Måste ju säga något om vädret igen. UNDERBART!! Jag blir verkligen sjukt fylld med energi när det är så här. Mmmmm... Middagen intogs ute i vanlig ordning. Sedan lekte jag å Wilma lite. När hon gick för att sova började jag ta upp maskrosor. Det finns ett gäng i vår gräsmatta kan jag lova. Har funderat på att köpa mossmedel och ogräsmedel. Men, dör inte gräsmattan åxå då? Det där går inte ihop hos mig. Häll på gift och allt dör trodde jag. Kanske bränna bort dom? Några tips?


Nej, nu ska jag sätta fart här. Men vi hörs i morgon ige. Sov gott och dröm sött - när det är dags!


p.s Vikten... hmmmm... hade gått upp 0,3. Fattar nada... har börjat skriva upp allt jag äter igen. Måste få ordning på detta.

Av Annci Hultström - 18 maj 2010 17:21

Termometern i bilen nyss, jag trivs på jobbet, har goa vänner och jag älskar min familj!!!Finns det egentligen något mer att tillägga? Ja...ikväll blir det ett glas vin i solen. Hörs senare.

 
Av Annci Hultström - 17 maj 2010 20:18

Kära vänner,


Idag har jag haft fullt upp och har därmed inte kunnat skriva till er. Men nu så...


Igår, efter middagen, så blev det lite mys i solen (med ett glas vin) och därefter en film.


Sen var det dags för sängen och den, mina vänner, bjöd inte på vad den borde. Sov som en ruuumpa. Så jag vaknade inte direkt utvilad. Jag tror att boven i dramat var nog den lilla prinsessan som kom in under natten. Hon måste ha drömt lika mycket som jag, för oj vad hon snurrade. Så ikväll blir det ett tidigt sänggående.


Men dagen då... hur har den varit? Jo, den har varit bra. Jag hade ju min företrädare där idag som skulle berätta och lära upp mig i den tekniska biten. Det gick väl sådär... hon var inte direkt sugen på det. Fick ställa frågor för att få svar, hon berättade inget självmant. Och inte tog hon hand om röran heller. Så hon får det körigt sista två dagarna. För det skulle ta mig 2 veckor att reda upp allt det där. Nåväl, det är hennes huvudvärk. Allt hon inte tar med sig på onsdageftermiddag åker i soporna. Det ska vår chef meddela henne i morgon. Hon kommer på besök då och ska ha samtal med oss båda. Det kommer även en backup så hon och jag kan sitta ostört och lära upp/in.


När jag slutat var det bara att köra hem och hämta sötnosen på dagis. Hon var så glad att se mig... härligt!!!! Hon berättade då att hon och Kahve är kära i varandra. Hon byter ofta... hoppas det inte håller i sig när hon blir äldre  .


Middagen åt vi i solen. Tänk vad skönt det är när det blir sånt här väder. Man lever verkligen upp. Sååååå nice!!


Nu har jag skrivit lite shoppinglista och gått igenom lite andra saker. Tänkte egentligen ta en prommis, men jag sk---piiiip---r i det idag. Är för trött.


Ha det nu så bra så hörs vi i morgon igen. Lova att ni sover gott och drömmer bara söta drömmar. Ja, appropå det... det var vad jag drömde inatt. En söt dröm. Drömde att jag fick en dröm uppfylld - att simma med delfiner. I frihet. Det var fantastiskt. Så nu ser jag fram emot att det händer. En dag. Då...

Av Annci Hultström - 16 maj 2010 17:45

Nu är vi rotlösa - roten är borta, plattorna på plats, sommarblommorna planterade, solen återfunnen, diverse bra-att-ha inhandlat. Nu blir det middag i solen (med ett glas vin - igen). Sen blir det ett besök på trädgårdsavfallssopstationen. Med roten. Och lite annat. Skönt. Då kommer vi kunna gå obehindrat på framsidan igen.


I övrigt har det spelats kula och kastats ringar på poäng-kryss idag. Och ätit donk-mat. En bra dag för den lilla åxå med andra ord.


Nej, nu är det middag.

Av Annci Hultström - 16 maj 2010 09:33

Ja, så var det söndag. Veckans sista dag. Vaknade utvilad av mig själv... kl. 8 (wow - rekord). Wilma vakande strax efter och tog sig an jobbet att väcka sin älskade pappa. Det blev med kittling under fötterna. När han var vaken gick de ner och packade upp rit-projektorn. Jag började med frukosten.


Nu är den äten och vi ska köra igång med aktion rot-borttagning. Så någon vilo-dag är det inte tal om här. Nej, roten ska bort... syrénroten. Den djävulska. Vilka rötter. Phu...


Efter det ska vi iväg till Jula en sväng. Ska kolla på lite diverse saker.


Nej, nu ska jag sätta fart. Men vi hörs igen. Senare.


p.s Filmen vi såg igår var "Up in the air". Var väl sådär... Finns det några riktigt bra filmer numera? Tipsa gärna.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards