Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under maj 2010

Av Annci Hultström - 28 maj 2010 21:03

Jag har sovit en stund på soffan. Det var skönt och välbehövligt. Nu ser jag på Talang och ska snart se - vad jag tror är - en feelgoodfilm på 5:an. Sen blir det sängen. Är helt slut. Vill verkligen inte bli sjuk... hmmmm...


I morgon är det tänkt bli 1-årskalas (blir jag sämre får de andra två åka själva) och sedan fotboll. Undrar om man törs ta bilen och ställa den i Solna en sån dag?! På söndag är det ju mors-dag. Då blir det nog lite fika på café och sedan Cirkus på eftermiddagen. Hoppas det är en bra Cirkus och att Wilma inte blir rädd för clownerna ;-)


Nej, nu avviker jag för i afton. Vi hörs igen i morgon! Sov gott & dröm sött - när det väl är dags.

Av Annci Hultström - 28 maj 2010 16:28

Det har varit aningen jobbigt idag... ont i lederna, tjock i huvudet. Har blitt många koppar thé kan jag berätta.


Nu ska jag kasta mig iväg hem, hämta Wilma och sedan lägga mig i soffan. Och där, mina vänner, tänker jag ligga sen. Men ett par rader till er tänker jag nog skriva i alla fall.


Hörs sen helt enkelt! Ha en fortsatt trevlig fredag!

Av Annci Hultström - 28 maj 2010 12:15

God middag vänner!


Igår beklagade jag mig över att jag var så rosslig, att jag gick å harklade hela tiden... och ja, det var nåt på g som jag anade. Vaknade med ont i hals och huvud idag. Men att vara hemma från jobbet är inte aktuellt, så jag biter ihop idag och sen ser vi vad det blir av det tills i morgon. Skulle varit på middag hos familjen Z ikväll, men det har jag avbokat. Måste kurera mig i den mån det går. Ska ju springa vårruset snart åxå ju. Å fotboll i morgon. Å Cirkus på söndag. Hmmm...


Sovit kass har jag gjort åxå. Kanske ytterligare ett tecken på att nå´t var på g... så idag är jag trött.


Har tagit alvedon och dricker thé. Borde, om jag varit smart, tagit med mig det norska undermedlet Weifa C och druckit det under dagen. Då hade jag nog blitt frisk snabbare än ögat. Det är f.ö en sirapsliknande smet som man blandar ut med varmt vatten. Det är proppat med vitaminer och funkar faktiskt. Men, jag får ta det ikväll helt enkelt.


Nä, det får bli en kortis. Har lunch, så jag ska väl försöka peta i mig lite. Hörs igen. Senare. Ha en toppen-fredag tills dess.

Av Annci Hultström - 27 maj 2010 20:33

Jag är så trött, blir en tidig kväll i kväll. Idag har jag gjort en massa bra på jobbet, känner mig nöjd. Men, återigen, det är mycket kvar. Kommer blir så skönt när allt basic är klart (som borde varit klart redan när jag började) så det finns möjlighet att ta in fler sysslor.


När jobbet var klart åkte jag med ilfart hem, kastade mig in, bytte till jeans, packade picnickorgen och drog sedan till dagis. Det var trevligt och Wilma var glad. Lite extra glad över att Anette faktiskt satt på vår filt   . Fick f.ö vet att hon ska sluta... så jävla synd. Bästa goaste fröken (bortsett från Anki å Diana). Hmmmm... tur att det bara är ett år kvar nu. Klart människan måste få byta jobb om hon vill, men jag är trött på allt som händer där. Allt sedan det blev privat.


Efter dagis gick jag till en person i området. Hade nämligen sett en annons på Blocket och det visade sig att hon bodde i samma område. Kläder till försäljning i mina nya storlekar. Hon hade en del fint, så jag shoppade:


1 festlinne

1 t-shirt

1 pepitarutig skjorta

1 vit omlottkofta

1 ursnygg kjol i petrolfärg - prickiga midsommarklänningen har fått konkurrens

1 grön topp


Hmmm... kommer inte ihåg mer just nu. Men i vilket fall - det kostade 150:-.


Har ju haft ett skåp ute på Blocket åxå ett bra tag. Det blev sålt idag. Trodde aldrig det skulle gå, men han prutade inte ens.


Nä, nu ska jag glo lite på Melodifestivalen. Sen blir det sängen.


Men sov gott och dröm sött när det väl är dags!

Av Annci Hultström - 27 maj 2010 08:30

God morgon vänner!


Jaha, så var det plötsligt torsdag. Jösses, veckorna rinner iväg. Är det så det är när man jobbar heltid alltså? Nu har jag ju snart gjort det i 3 veckor och jag måste säga att det går bra. Det verkar inte gå någon större nöd på Wilma. Dock har det gjort ont i mamma-hjärtat ett par gånger när jag hämtat henne och hon varit kvar själv. Men då får hon iofs frökens fulla uppmärksamhet.


Idag är det som sagt picnic. Det ser Wilma fram emot - mycket. Mysigt att ha både mamma & pappa ätandes på dagis tycker hon. Och hon vill att Anette (en favvisfröken) ska sitta på vår filt. Vi får hoppas det blir så då. Då är lyckan fullständig ;-).


Igårkväll betalade jag handpenning på resan till Kroatien. Så nu är det klart. Vi drar 18-25 september. Funderade först på att ligga lågt och ta en sista minuten. Men, nä... vi vågade f*n inte det. För tänk om det blir en skit-sommar, då kommer resorna vara dyyyyyyyra då. Och 9000 (som det blev med mat på flyget och transfer) för oss alla med frukost får man väl anse vara ett väldigt bra pris?! Kollade på samma resa igår, då kostade den minst 12000... samma hotell. Så vi hade nog tur. Skönt, nu har vi något mer än sommaren att se fram emot!


Nä, nu måste jag jobba lite åxå. Men vi hörs igen senare!

Av Annci Hultström - 26 maj 2010 22:24

... på Råsunda på lördag kl. 19. Och där ska jag vara. Det är nog det mest otippade som finns. Men det ska bli kul. Faktiskt. Hur kommer det sig då?


Jo, ni förstår att jag är visst en turgumma. Det var en tävling på jobbet där man kunde vinna två biljetter genom att motivera varför man borde vinna. Jag skrev att jag aldrig sett en fotbollsmatch i hela mitt liv och att en landskamp skulle vara en bra sätt att fira min nyanställning med. Och för det vann jag.


Min andra vinst av något på två dagar. Betyder det att jag förbrukat min tur för de kommande åren nu tro?


Dagen har varit bra. Åkte direkt från jobbet till verkstaden, fick vänta en stund men fick sedan lamporna bytta. Vidare hem och hämtade Wilma. Hon hade haft det bra. Sen bar det av hem för att göra lasagne. Efter det nattades hon och jag och Henrik åt middag i soffan för ovanlighets skull. Sen gjorde jag smörgåstårtsbakelser. Ska ju på picnic på dagis i morgon.


Och nu, mina vänner, är det dags för bingen. Men vi hörs i morgon igen. Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 26 maj 2010 08:21

Så var det onsdag, lill-lördag. Hur ska vi fira det då? Jo... med att först jobba, sen besöka bilverkstaden (båda lamporna har gått sönder) och sedan hämta Wilma hos John. Hon fick följa med honom hem idag, för att jag skulle hinna till verkstaden. Sååå snällt - TACK goa Linda!Där kommer hon bli bortskämd med bullar å glass idag för det är nämligen Johns 5-årsdag. Stora lilla killen!!!


Och inte att förglömma - det är Wilmas namnsdag åxå. Det liknar hon med födelsedag, så hon förväntade sig paket och tårta på sängen i morse. Men så blev det ju inte riktigt. Däremot ska hon få ett par små paket ikväll. Tårtan hoppar vi över, hon får ju fika hos John.


Det ser f.ö ut att bli bättre väder idag än det var igår. Solen vill spricka igenom. Hoppas det håller i sig så vi kan ha picnic ute i morgon. Vore nice!!


Nej, nu ska jag sätta igång med dagens sysslor. Men vi hörs senare, det vet ni :-)

Av Annci Hultström - 25 maj 2010 21:54

Wow, vilken film. Somnade ifrån den häromkvällen, men nu har jag sett klart den och jag kan rekommendera den varmt. Om man står ut med elände vill säga. Mycket elände. Helt sjukt... och tänk att det var så åxå. Ja... man blir mållös.


Efter det har jag satt i mig lite ananas åxå. Och diskat. Nu ska jag bara pallra mig upp till övervåningen och göra kväller.


Men först måste jag berätta... jag har köpt en klänning. Hittade den på Blocket och hon var vänlig nog att skicka den. Den kom idag och satt som gjuten. Tänkte ha den på midsommar. Om vädret tillåter vill säga. Ska be H ta ett kort på mig i den så lägger jag ut en bild.


Men nu - sängen. Som vanligt - sov gott och dröm bara söta drömmar!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards