Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under april 2010

Av Annci Hultström - 15 april 2010 16:53

Mellan jobbsökandet har jag rensat bland kläder. Vill ha koll på vad vi har och inte inför helgens shoppingtur till Vingåker.


Och vi kan ju säga så här att den minsta i familjen har kläder för ett helt kompani... det vi skulle kunna kolla efter är kläder till den kommande hösten/vintern om de rear ut något. Och kanske ett regnställ eller två. Och kanske ett par shorts. Men sen räcker det.


Till mig själv behövs toppar, nån kjol, skor och byxor. Kanske en kavaj. BH.


Henrik behöver INTE tröjor/pikétröjor/kallingar/strumpor. Men möjligen ett par byxor. Och skor. Kanske en "fin"-jacka.


Sen vet jag inte om de har uteleksaker. Men i sånt fall lite sånt åxå.


Ja, det var väl det jag kan komma fram till.


Förresten, vagnen blev såld. 500:- fick jag. För en vagn vi betalat 250:- för. Vagnförsäljningar är vår grej ;-). De pengarna går till helgens shopping. Nästa vecka ska jag sätta ut annons på vårt soffbord och Wilmas cykel.


Nej, nu ska jag laga mat. Köttbullar (hemgjorda) och makaroner blir det. Vad ni nu än ska äta så - Smaklig måltid!

Av Annci Hultström - 15 april 2010 09:16

Hej igen!


Gillade ni bilden i förra inlägget? Det gör verkligen jag... lite suddig, men härligt glad.


Nu har jag lämnat W. Det gick bra. Hon var glad över att få cykla dit idag igen. Det fick bli den gamla lilla cykeln eftersom vi inte hann montera stödhjulen på den igår. Hoppas hinna det idag. Vi har f.ö haft en lugn å skön morgon. Helt utan tjafs. Me like!


Jag skulle ju ha varit in till stan idag, till TRR. Men det blev inställt. Så nu har jag hela dagen till förfogande. Kanske jag, om jag hinner, drar mig iväg på en klädbytarsammankomst som en kompis hörde av sig om. Får se, måste prioritera städningen. Är trött på att inte kunna gå obehindrat på övervåningen. Japp, så illa är det. Det har liksom inte blivit helt undanplockat efter resan... åsså har jag ju rivit ur hela klädkammaren i jakt på kläder jag kan ha... och inte. Så sovrummet ser ut som crapp. Och det gör att de rena vikta kläderna står i tre blåa ikea-påsar i väntan på att komma in... när plats finnes. Ja, vad ska man säga... ibland är vi bra hopplösa ;-).


Sedan hittade jag några jobb att söka igårkväll. Så det ska jag ta och skriva ihop och skicka åxå.


Nej, nu ska jag sätta fart. Lätt att fastna här annars.


Ha en bra dag, vi hörs senare!



Av Annci Hultström - 15 april 2010 08:43

Den här bilden gör mig glad.Tagen i Thailand.God morgon förresten :-).Hörs senare.

 
Av Annci Hultström - 14 april 2010 22:10

... det blev en bra dag. En lugn och skön dag. Utan bråk. Eller ja, Henrik å Wilma hade en liten kamp vid sänggående. Men det var det enda åxå.


Jag har ju städat. Blev i princip klar nere... ska torka golven bara. Sen är det bara uppe kvar... hmmmm... Protkollet blev skrivet. En prommis ute i det UNDERBARA vädret blev det åxå. Åsså åkte vi och köpte en "ny" cykel till W. Hittade en 16" på Blocket för 300:-. Den var i fint skick. Kanske måste tvättas lite bara. Och däcken måste pumpas. Men det är bra. Då har jag något att göra i morgon.


Appropå i morgon... då kommer det en och - förhoppningsvis - köper vår sulkyvagn. Satte ut en annons idag och en ringde på en gång. Vi använder den ju aldrig längre. Och skulle vi behöva en vagn på t.ex Kolmården eller så, så har vi ju vår "monstervagn". Det är en vanlig Graco-sulky MEN med STORA lufthjul... inga små sketna sulkyhjul. Behöver jag säga att den var ultimat på Thailands sandstränder. Men det var en parentes... åter till försäljningen... Vi har satt ut den för 500:-. Får vi den såld för det lovar jag att berätta vad vi gav för den   .


Förresten, jag åt pannkaka till middag idag. Mina första sedan open. Var lite pirrig. Hur skulle magen gilla det? Men det gick sååå bra. Och gott var det!!!


Nej, nu är det snart nattnatt. Måste ju orka söka jobb, tvätta cykel å städa .


Dröm sött därute!!



Av Annci Hultström - 14 april 2010 09:32

... känns det som att det här kommer att bli. Vaknade utvilad med en glad Wilma. Resten av morgonen förflöt lugnt. Och solen skiner. Och redan nu är det varmt och skönt ute. Och vågen visade -1,4kg ner... sedan igår... Ja, en bra dag alltså :-)


Ja, vikten då... med tanke på allt kissande igår var jag tvungen att ställa mig på vågen... hade alltså tappat -1,4 sedan igår. Är det inte helt sjukt??? Ruggigt irriterande med all vätska jag drar på mig. Varför är det så? Det känns seriöst som att något är fysiskt fel. Ska nog ta och söka läkare för det. Ska på återbesök till sköterskorna på St Göran i maj. Kan ju ta ett snack med dom då. Eller så går jag helt enkelt till vårdcentralen någon dag.


Idag ska jag skriva protokoll från gårdagens möte sedan städa, städa och städa. Ja, klämma in nån timme ute ska jag åxå såklart. Och kolla jobb igen framåt eftermiddagen. Ja, det låter som att även den här dagen ska kunna fördrivas.


Nej, nu ska jag sätta fart. Men vi hörs igen senare. Ha en bra onsdags tills dess.

Av Annci Hultström - 13 april 2010 21:45

... än den började. Ja, dagen alltså. Inga "krig" sedan jag hämtade prinsessan... Vi hämtade hennes cykel och drog till Lidl. Behövde bl.a mjölk. Det gillade hon. Ja, cykla alltså.


Väl hemma var det bara att sätta igång med maten. För att hinna äta var den tvungen att vara klar till senast 17:30. Men jag hann inte... så jag fick gå på föräldrarådsmötet utan mat i magen.


Mötet gav i vanlig ordning ingenting tyvärr. Det känns helt meningslöst att lägga tid på det, för allt vi tar upp grävs snabbt ner av ledningen. Så jag hoppar av efter den här terminen... ett möte kvar med andra ord. Så får det bli.


Vi funderar till och från åxå på om vi ska flytta W till ett annat dagis. Hon kommer ju ändå inte att gå med dessa ungar i skolan. Ja, om inte dom kommer att gå i engelska skola vill säga. Det är där vi vill att hon börjar när det väl är dags.


Appropå det så pratade jag med henne i morse och frågade varför hon blir så arg. Svaret blev att hon inte vill gå på dagis, att hon vill börja på ett annat. Sedan förklarade hon, väldigt förnuftigt, att det är för att de har så tråkiga leksaker och för att de inte gör något kul. Tilläggas bör att vi aldrig pratat om detta så hon hör. Det kom direkt från henne. Så sa att vi pratat lite om det, men att hon då skulle få nya kompisar... men det var inte lika poppis. Så vi får väl se hur det blir.


Nu ska jag se på Coughar town. Har aldrig sett det förr. Efter det blir det bingen.


Vi hörs i morgon. Sov gott och dröm sött!!


p.s Tog en vätskedrivande kl. 10:30 idag... jag pinkar fortfarande. Har, utan överdrivt, gått på toa 20 gånger idag. Fattar inte - varför i hela friden har jag så mycket vätska i kroppen?? Kanske har jag alltid haft det, men kanske inte tänkt på det på samma sätt när jag var större?!


p.s 2 - bilen blev fin å däcken sitter bra. Dock ingick inte städning inuti. Får väl roa mig med själv någon dag.

Av Annci Hultström - 13 april 2010 12:29

Ja, idag är det en till sån dag.


Vaknade trött, Wilma var galen (skrek å gormade som bara den, bara för att en fläta satt fel), ryggen värker, blogginlägget jag skrev försvann och värst av allt:


Jag har gått UPP i vikt, +1,4kg. 


Det är första gången sedan open... Fattar inte hur det är möjligt. Men mycket vätska i kroppen har jag iofs... Märks inte lika väl nu bara, för ringen går på oavsett numera. Visst, lite trängre är den väl - men förr fick jag ju inte ens på mig den de dagar jag hade mycket vätska. Bra måttstock. Nu märker jag det mer på om jag är stel i fingrarna samt att det blir märken efter strumporna. Så är det idag... å igår... å dagen innan det. Så förhoppningsvis är detta dryga kilo borta till nästa veckas vägning.


Ett positivt med dagen är i alla fall att solen skiner och det är härligt. Var ner och fick bilen tvättad och däcken bytta. Under tiden jag en prommis. Riktigt skönt. Blev inte så raskt dock, köttsåret på hälen gör för ont ännu.


Nu tänkte jag skriva ett par jobbansökningar. Har hittat 6 jobb att söka, varav 3 i Väsby. Det hade ju bara varit toppen om jag kunde få ett jobb här i krokarna.


Efter det tänkte jag lägga mig och vila i hammocken en stund. Under en filt. Det är så skönt! Sen ska jag hämta Wilma å åka å klippa hennes lilla risbuske till hår. Tog ju ur flätorna i lördags och det var rätt slitet kan man säga.


Nej hörrni, vi hörs senare.


Ha det så bra så länge!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards