Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 7 april 2010

En salig blandning - bilder, böcker m.m.

Av Annci Hultström - 7 april 2010 21:45

Så har ytterligare en dag gått... fattar inte att tiden går så fort. Inte för att det gör något. Det bara förvånar mig. Vad har jag gjort idag då?


Började ju med en prommis. Åkte sedan ner och gjorde cellprovet. Det gick bra. Stötte även på "min" bm Britt, hon som var med när Wilma växte till sig i magen. En underbar kvinna. Men idag, mina vänner, kände hon inte igen mig. Efter att jag sagt hej så tittade hon på mig och sa efter en stund... "Men, det är ju du. Vad förändrad du är. Så smal."


Smal vete 17... men det minsta hon sett mig väga är 99,9 och visst - då är jag ju smalare i alla fall :-).


Efter det blev det Stinsen och hårklippning. Här är ett par före och efterbilder.


FÖRE:

  


EFTER:

 


Efter det käkade jag lunch och gled runt lite i affärer. Kollade brallor, men det står emot att köpa brax för 400-500kr när jag vet att jag bara kan ha de några veckor. Ska nog ta mig en titt på Tradera och Blocket. Köpte ett par löparskor åxå, Saucony omni 8 för 1400 kronor. Blä! Vet att de är störtsköna och bra. Men det tar ändå emot. Ska kolla på nätet om de går att beställa från USA istället. Har ju gjort det förr och då kostade de halva priset mot hemma.


Väl hemma igen började jag kolla lite boende i Katrineholm. Henrik å jag funderar på att åka till Vingåker och handla lite. Tänkte passa på att ha en barnfri vistelse då. Fanns några hotell och B&B´s. Ska stämma av med H (samt barnvakt) och boka sen. Där kan jag nog hitta billiga braxor i alla fall :-).


Efter det har jag mest lagat mat å hängt tvätt (tar det aldrig slut??). Nu glor jag på Biggest loser.


Förresten, måste ju berätta nåt kul. När jag var på Stinsen tog jag en sväng in på Citygross. När jag står i kassan kommer det fram en taxichaufför till expediten, lutar sig fram och viskar: "Jag söker efter de minsta kondomer ni har. Ja, det är ju inte till mig utan till min pappa". Jag hade aningen svårt att hålla mig för skratt. Inte för att en persons längd säger så mycket om resten... men mannen i fråga var i Danny De vito-size och... ja... eh... ja, ni förstår va??


Här kommer några bilder från semesterns sista dagar.


Sista kvällen på Lanta:


Pyttekrabba 

 Hopp-djurs-race  

 Igen... men med en spök-Wilma


På båten till Krabi:

 Nope, det är inte jag... Det är min tvilling ;-)

Coola Bruden 

 Navelpillar-Miranda (sovritual)  

 En mycket mörk afrikansk man ;-)


 Wilma dricker kokosnöt på kvällsmarknanden


 Åker songthaew i ösregn, påväg från Ao Nang   Samma här

 Delar av stranden i Ao Nang


 Allt vi handlade i Ao Nang


   Fröken Clown


Offertempel i hotellets trädgård 

 Poolen (simpuff trasig, pajjade sista dagen - oddsen?)

 Hotellet


Försöker se glada ut, trots hemresa   En liiiiiten del av den ENORMA flygplatsen    En staty, föreställande en gud som förvandlats till en sköldpadda som håller hela världen på sin rygg. Samtidigt försöker en drake överta världen. Typ... nåt sånt. Minns inte exakt vad det stod. Fin var den i alla fall. Och lång. Närmare 20 meter skulle jag tro.


Appropå semester så läste jag ju 4 böcker, 3 av dom kommer jag ihåg - den sista har jag tyvärr glömt, men så fort jag kommer på det så återkommer jag. Dessa var det jag läste:

 Handlar om Stella, en framgångsrik författare som råkar ut för ett och annat.


 Handlar om barnmorskan Cecilia Lund´s vardag och livsöde, livet tar en oväntad vändning.


 Handlar om Nora & Joakim´s svårigheter att bli gravida. Oväntat slut.


Samtliga var mycket bra, men lite extra bra var Kajsas. Men det är kanske för att jag har förkärlek till hennes sätt att skriva. Men jag rekommenderar samtliga.


Nä, nu ska jag avsluta för dagen. Måste leta byxor på Tradera. Men vi hörs i morgon igen, det vet ni.


Sweet dreams!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards