Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under februari 2010

Av Annci Hultström - 14 februari 2010 23:43

... här är det inlägg bara till dig!


Nu har du nyss börjat jobba ditt nattpass. Tänkte att du skulle få något att läsa. Men detta blir det enda du får ikväll/natt, för snart ska jag gå å lägga mig.


Tack för ikväll. Trevligt som alltid. Även om det bidde en snabbis. Önskar så att ni bodde närmare, så spontaniteten skulle vara lite mer lätthanterlig. Men, nu är det som det är... Vi får helt enkelt vänta tills ni flyttar ht ;-).


Tänk, vännen min, att snart åker vi. 3 veckor kvar. Ser fram emot det såååå mycket. Ska bli så kul att få visa er platsen som äger en del av våra hjärtan. Hoppas ni kommer att gilla det lika mycket som vi. Men det tror jag. Vi tycker ju så lika om i princip allt, så det blir nog inga problem.


Ska bli så kul att få vara med barnen åxå under en lite längre tid. Och att få se Wilma & Sami leka ihop. Nice - upphöjt till 10 :-).


Förresten, kollade lite på Tradera... brallor till mig tänkte jag. Men nja... hittade 2 som jag ska lägga bud på. Men annars var det mest old crap. Ska nog en sväng till Kapp Ahl i morgon. De har ju en del rea just nu. Ska ta en titt där.


Men vet du? Nu ska jag avvika... måste "operera" mitt finger. Är helt svullen och öm. Verkar ha blitt någon inflammation. Ska se om jag får ut nå´t ur det. Sen blir det sängen.


Ha nu en så bra natt som det går, somna inte.


Vi hörs något i veckan, och sen ses vi på söndag.


Take care!


Puss & kram, love ya!


/ A

Av Annci Hultström - 14 februari 2010 23:33

... crap vad fort en helg kan gå.


Det var toppen att bada. Wilma var helt vild. Hon har aldrig vågat så mycket som idag. Det var underbart att se. Hon brukar vara lite reserverad... men idag kastade hon sig hejdlöst i plurret... gång efter gång. Hon dök med mina simglasögon, åkte vattenrutsch typ 100 ggr - själv, klättrade på flytsaker... ja, hon var som en fisk. Och älskade det. Vi hade åxå kanonkul... eller ja, jag simmade runt och oroade mig för att tappa badbrallorna... tog ju ett par av mina gamla. Dumt gjort! Satt lite väl löst. Men som tur var så hade de ett band som fick att knyta åt. Och det gjorde jag. Knöt åt alltså. Då sa att de bättre. Men det blir ett par mindre nästa gång. I Thailand :-).


Efter det drog vi en snabbis till Lotta med familj och käkade vår medhavda middag där. Kan ju inte passera Uppsala utan att kika in :-).


Efter det bar det av hem och Wilma somnade i bilen. Innan vi ens lämnat Uppsala. En slut liten tjej.


När hon somnat kröp vi upp i soffan och tittade på en film på kanal 3, "Catch and release". Helt ok feelgood-film.


Nej, nu blir det sängen. Men vi hörs i morgon igen. Då lovar jag att återkomma med bilder som jag utlovade idag. Hann inte med det helt enkelt.


Men. Dröm sött!

Av Annci Hultström - 14 februari 2010 11:24

Ja, det är det idag. Så Glad sådan önskar jag er alla. Vi ska "fira" den med en tur i pulkabacken tänkte vi. Sedan blir det nog lite god middag framåt kvällskvisten.


Jag har delat ut paket - återstår att se om jag får något själv?!


Fick förresten veta idag att Henriks kusin fått sitt andra barn. En flicka! Det var planerat med snitt på onsdag 17/2, men hon kom med akutsnitt i fredags. Mamman hade fått en blödning (orsak än så länge okänd) så de valde att plocka ut henne. STORT GRATTIS till er!!!! Längtar efter att få se henne.


Sedan har mamma & pappa fått huset sålt nu. Det är med blandade känslor... kommer nog fälla en tår eller två när vi lämnar huset för sista gången. De fick vad de ville och utflytt ska vara klar i mitten av april som det ser ut nu. Vi åker upp i påsk och flyttar ut allt.


Nä, nu ska vi göra oss klara här... Har inte kommit någon vart med det idag. För Wilma lät oss sova idag... kl. 9:40 vaknade jag. Då hörde jag att hon var nere och såg på tv. Snällt och väluppfostrat barn va´ som låter sina päron sova ut ;-).


Ha en toppendag, hörs senare!


Av Annci Hultström - 13 februari 2010 19:33

...jag är helt slut. Fy fan så mycket folk det varit överallt idag.


På Junibacken var det tjockt av folk. Stod i matkön typ 40 minuter... men det var ok med plats för Wilma att leka. Men nästa gång ska vi inte åka dit förrän på eftermiddagen. För när vi åkte var det inte många kvar. Trots detta hade hon jättekul och hon vill gärna åka dit igen. Tog en hel del bilder, laddar upp dom senare. Eller i morgon. Orkar helt enkelt inte nu.


Efter det tog vi en tur till Stinsen. Skulle lämna igen ett par byxor jag köpt. När det var gjort handlade vi lite mat å sen bar det av hemåt.


Nu har vi ätit (fläskytterfilé, hemgjord klyftpotatis, kantarellsås, morötter och smörstekta champinjoner) och inväntar melodifestivalen.


Ställde mig förresten på vågen i morse. Exakt 100 kg visade den. Så nu har jag gått ner 23,1 kg. På 4 månader. Det är det mesta jag gått ner. Inför bröllopet gick jag ner 22,8 (tror jag det var). Känns nice. Och 14,7 är det sedan op. Känns verkligen skillnad. Tog ett kort på mig idag åxå. Lägger ut även det så får ni se.


Nej, nu ska jag ansluta mig till La Familia nere i soffan.


Men vi hörs senare. Eller i morgon.

Av Annci Hultström - 13 februari 2010 10:38

... Junibacken.


Ha en bra lördag - tills vi hörs igen.

Av Annci Hultström - 12 februari 2010 21:45

Nu är vi hemma igen. Hämtade Henrik på jobbet och åkte in. Hittade snabbt parkering så vi kom i god tid. Sedan åts det.


Wilma - Oxfilé + scampi med aioli och pommes till varmrätt. Glass med bananer, grädde och maränger till efterrätt.


Henrik - Hummersoppa till förrätt. Oxfilé med bejja å pommes till varmrätt. Avslutningsvis lika efterrätt som Wilma.


Jag - 3 skedar hummersoppa till förrätt. Liten bit oxfilé + 5 scampi med 2 små färskpotatisar till varmrätt. 2 skedar glass till dessert.


Detta tog nästan 2 timmar och det gick bra för mig. Kände dock när vi reste oss och skulle gå att jag var MÄTT. Och jag åt inte speciellt mycket. Men typen av mat gjorde mig mätt tror jag. Mår int dåligt, har inte ont, dumpar inte. Är bara mätt.


För detta kalas betalade vi f.ö endast 128:-... för drycken. All mat var gratis. Ja, det är sant. Om man sätter sig som medlem hos Patricia (www.patricia.st) så får man en gratis två-rätters middag i julklapp samt när man fyller år. Så bra! Och de har verkligen kanonmat och bra service. Trevligt helt enkelt!


Nu sitter jag och ser på Solsidan. Bra serie det där. Men jag önskar att Let´s dance kunde köra på istället... hatar det här avbrottet.


I morgon skulle vi ha varit på middag. Men de är förkylda och vi vågar inte utmana ödet. Så vi bokade av. Istället ska vi åka till något museum tänkte vi. Får se var vi hamnar. Eller så blir det pulkabacken och skridskobanan. Får se vad det är för väder. Just nu snöar det småspik... å blåser som attans nämligen. Så det blir kanske snöstorm?!


Nä, nu är det slutskrivet för idag. Vi hörs i morgon igen!


Dröm sött!


Av Annci Hultström - 12 februari 2010 13:13

Nu är jag hemma igen, sedan en timme. Har ätit lunch och sitter i soffan en stund. Ska göra ett par knop snart tänkte jag.


Var ju iväg en sväng. Hann med det jag skulle + lite till. Tog en lov på Lindex & Kapp Ahl. Måste verkligen ha ett par byxor. Hittade det och en halterneck topp. Byxorna är ett par jeans-leggings typ. Ska prova de igen och känna efter om jag vill behålla de. Toppen behåller jag garanterat. Den kostade 49:- på rea och var jättefin.


Nej, nu ska jag göra ett par knop. Hörs igen. Senare.

Av Annci Hultström - 12 februari 2010 08:41

... är här.. Fredag!!


Har börjat dagen med att träna hemma i en timme. Blev en stund på crossen, men fick bryta för frukost... gick bara inte. Så jag åt och fortsatte sedan med styrketräning och avslutade med en stund på crossen igen. Då gick det bättre. Så vad det verkar så måste jag äta först helt enkelt. Så var det inte innan op. Då kunde jag träna på tom mage. Men det är väl skillnad nu... när jag knappt äter något. Hamnar väl för långt ner i blodsocker helt enkelt. Så nu vet jag det... blir kanske bättre ju längre tiden går. Visar sig.


Nu ska jag göra mig klar och sedan åka ut en sväng... lämna returkläder på posten, köra en sväng till Barkarby. Ska lämna igen ett par lampor och gå på Plantagen.


Sedan blir det hem å pyssla lite, för att sedan hämta Wilma på dagis aningen tidigar. Vi ska ju in till stan på middag idag, kl. 18. Och med de köer som är vid den tiden så är det lika bra att åka i tid. Ska ju hämta Henrik åxå å sen hitta parkering.


Så vi hörs nog inte förrän efter middagen. Så ha en kanondag tills dess.


Btw - struntade i att gå till läkaren idag. Känner mig myckt bättre. Börjar återfå kraften... snacka om att det mentala kan plocka ner en människa så fatalt. Skönt att man inte har de problemen så ofta.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards