Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under februari 2010

Av Annci Hultström - 18 februari 2010 20:11

... me LIKE! Ruggigt intressant tv!!! Önskar man kunde se mer av den typen av program. För man får ju verkligen se exakt allt. Även de tragiska bitarna... när barn inte klara sig.


Och som nu... en tjej som blödit i 6 veckor EFTER förlossningen - hennes tredje barn. Det visade sig att hon har en ovanlig typ av blödasjuka som sattes igång i samband med det. De finns bara 9 fall i världen som råkat ut för det i samband med förlossning. Hmmmm... dåliga odds. Nu ska hon opereras för 7 gången... och innan det får hon träffa sin nyfödda för första gången på 3 veckor. Helt sjukt! Hon trodde såklart att hon skulle in för förlossning. Åsså blev det så istället... Stackars människa!!


Sedan utlovade jag ju bilder på fröken fläta... här kommer dom:


      


Å sen ett par på hemmets förändringar. Först gardinen:

  

(åh, vad jag vantrivs med den där orangea dörren... måste verkligen måla om den så fort det blir varmare ute)


Nu hallen uppe:

   2 skoskåp Trones och spegel Vänna. Blev bra tyckte jag.


Nu ska jag vika ännu mer tvätt och sen blir det lite kvällsmål.


Hörs igen senare.



Av Annci Hultström - 18 februari 2010 12:59

... griper tag i mig ibland. Idag är en sån dag - därav inget inlägg förrän nu. 


Jag har tvättat, vikt tvätt samt sorterat ALLA mina pysselsaker. Tog några timmar. Men nu är det klart och de är numera organiserade efter typ i olika lådor, som f.ö är märkta med dymo-lappar. Så nu vet jag var ALLT är. Nu är det bara resten av kontoret kvar, sen får man kanske tebax lusten att pyssla. Men för att kunna städa det måste maken piggna på sig så han kan jobba på jobbet och inte hemma, som han gör nu.


Förresten, idag är det 18 dagar kvar tills vi åker. Wwwwiiiiiieeeeee! Innan dess måste jag verkligen få tag i ett par nya träningsbrallor. Hittade ett par på Kapp Ahl igår som såg ljuvliga ut. Det blir nog dom... när lönen kommer.


Nu tänkte jag vila en stund på soffan, sen blir det lite sy-stund igen. Har länge pratat om att ha överdrag på soffan så länge Wilma är liten... för den går ju inte att tvätta. Tyget är köpt, men jag har inte kommit till skott. Men idag är det dags... innan det händer en olycka.


Hörs igen senare!


Av Annci Hultström - 17 februari 2010 23:21

... blev det istället. De andra var över 2 timmar (zznark).


Men den var inget vidare bra kan jag säga. Ska ju vara rolig, men... vi skrattade en handfull gånger. Inte mer.


Nu - sängen. Dröm sött!

Av Annci Hultström - 17 februari 2010 20:45

... tillräckligt kvar av fisken för att mätta oss idag. Riktigt gott blev det. Så det är nog något som kommer serveras igen.


Efter det satte vi upp en spegel uppe i hallen - så nu är min "fixa-håret-plats" klar. Blev lite bad för Wilma åxå. Passade på att göra inbakade flätor på henne. Det gick, men de blev småååå. Bild kommer i morgon.


Nu ska vi se en film. "Funny people" eller "Duplicity". Har inte bestämt oss än...


Återkommer med recension senare.

Av Annci Hultström - 17 februari 2010 15:26

... med gardinen. Naturligtvis måttade jag fel på första, så jag fick sy en ny. Tur att biten räckte. Men nu sitter den där i alla fall. Blev bra. Nu känns det inte så naket längre.


Bild kommer!


Nu ska jag skriva ett par ansökningar till jobb och sen ska jag hämta Wilma. Ska bli kul att höra hur hon haft det idag. Sen blir det till att laga middag. Idag blir det stekt fisk med potatis och fiskdressing. Hoppas det blir nåt kvar av fisken idag. Det blev det inte sist... då blev det en tredjedel kvar... små smala ynkliga strimmor i stekpannan. Det visar sig.

Av Annci Hultström - 17 februari 2010 12:14

Nu har jag varit iväg och köpt tyg. Hittade en stuvbit för 65:-. Så efter lunchen ska jag sätta igång och sy.


Svängde förbi KappAhl åxå och kollade om det fanns några byxor. Men nä... bara mindre storlekar. Men jag hittade två linnen för 49:-/st. Nice!


Nu ska jag äta lunch. Blir gulasch från häromdagen.


Vi hörs sen!

Av Annci Hultström - 17 februari 2010 09:25

... du stannar kvar!


Ja, vi verkar inte få mycket till vårväder den närmaste tiden. Idag är det -5 och det snöar för fullt... igen (ska så fortsätta säger de på nyheterna). Det är helt otroligt vilken vinter. Nu har vi haft snö i 2 månader och 5 dagar. PRECIS som det ska vara på vintern. Är så glad över att slippa Stockholms-vinter med allt plask det innebär.


Idag har de friluftsdag på dagis åxå. Skridskoåkning, lek ute, pulkaåkning... Ja, det är ungefär vad de gör varje dag i övrigt... men den stora skillnaden är att det blir korvgrillning ute. Wilma såg såååå mycket fram emot det. Hoppas de får en bra dag!!


Själv har jag tvättat en maskin tvätt och sytt upp ett par byxor - än så länge. Ska åka ner en sväng till syaffären och köpa tyg till en gardin. Den ska sitta på ytterdörrens fönster. Den förra gick sönder och slängdes till jul.


Sen ska jag måla ett par saker åxå + söka jobb. Det blir en fullspäckad dag :-)

Av Annci Hultström - 16 februari 2010 23:21

Såg en film som hette "I hate Valentines day". Se den inte. För guds skull. Och er egen. Det var rent å skärt skräp. Rakt igenom. Huuuu...


Nu sängen!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards