Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under februari 2010

Av Annci Hultström - 20 februari 2010 11:13

Gick upp före kl. 7. Halv 8 satt jag & Sanna i bilen. Skjutsade henne till fotograferingen i Kärrtorp. Påvägen dit såg vi 3 olyckor. På vägen hem såg jag 3 till. Så totalt 6 olyckor på knappt 8 mil. Men vi klarade oss.


Nu är frukosten äten, brynen färgade, lite småplockande gjort... nu inväntar jag bara att få veta vilken tid jag ska möta en kompis i centrum för lunch.


Vad resten av dagen ska bestå i vet jag inte. Det visar sig.


Nu ska jag duscha.


Ha den bästa lördagen ni kan - å håll er inne!

Av Annci Hultström - 19 februari 2010 23:17

... hon gick vidare, duktiga Galli. Hoppas hon vinner rubbet. Men det missar jag i sånt fall... är i Thailand då. Osis ;-).


När vi är där börjar f.ö ett av mina favvisprogram, efter låååååååångt uppehåll - Saltön. Jag bara älskade det när det gick. Men jag får se ikapp när jag kommer hem helt enkelt.


Nu ska jag sova. Ska upp i ottan och skjutsa Sanna.


God natt å dröm sött!

Av Annci Hultström - 19 februari 2010 19:32

... ur världen. Nu ska jag bara fira helg!!


Naglar fixade, mat + frans- och brynfärg handlad, Sanna & Wilma hämtade, maten lagad och äten... nu - ett glas vin och strax Let´s dance. Ska tända en hoper ljus först.


Jag håller som vanligt på Claudia Galli. Gillar den tjejen. Men det beror ju såklart om hon gör bra ifrån sig. Det visar sig.


Hörs vi inget senare så vill jag passa på att önska en fortsatt trevlig kväll och därefter en god natt.

Av Annci Hultström - 19 februari 2010 14:41

... med mina sysslor. Nu drar jag och fixar nagel och handlar. Sen ska jag hämta Wilma hos John åxå. Hon blev hämtad av Linda nu. Sedan ska Sanna hämtas runt kl. 17:15 och därefter blir det tacos och som de känns just nu - även ett glas vin i soffan.


Förresten... jag är ju med i Viktklubb och skriver slaviskt i vad jag äter. Därmed kan jag kontrollera hur mycket jag får i mig... eller inte. Och jag kan säga att jag får jobba på bra om jag ska få i mig 1500 kcal/dag (som är sjukhusets rekommendationer). Viktklubb rekommenderar mig att äta 1300 kcal/dag. Och knappt ens det kommer jag upp i. Så här ser det ut än så länge:


Tisdag - 1347 kcal (inkl. ½ hemgjord semla, 2 chokladbitar och popcorn)

Onsdag - 1297 kcal (inkl. lättglass som mellanmål - vilket är ok enligt sjukhuset)

Torsdag - 1002 kcal (inkl. hemgjord milkshake och popcorn)


Jag måste vekrligen hitta på saker på kvällarna som fyller upp lite... annars kommer jag inte ens upp i 1000 kcal/dag. Det är konstigt, för jag följer alla rekommendationer jag fått från sjukhuset... så jag äter de proteiner jag ska o.s.v Får kontrollera ett tag och märker jag att det är lika illa varje dag får jag väl ringa dietisten och fråga om jag kanske ska börja äta lite fetare alternativ helt enkelt.


Nej, nu ska jag dra. Men jag får önska en fortsatt trevlig fredag. Vi hörs senare.

Av Annci Hultström - 19 februari 2010 11:40

Nu är det panik... hjälp... akut... En nagel är påväg att gå av. Måste ändra dagens planer och kasta mig iväg till Stinsen pronto.


Ja, så ytlig är jag numera   

Av Annci Hultström - 19 februari 2010 10:24

... även idag. Ja, av effektiviteten  alltså.


Var uppe 6:45, fick iväg Wilma till dagis, åt frukost, tvättat 2 maskiner tvätt, vikt tvätt, sytt överdrag till soffan, strukit dom och satt dom på plats. Nu sitter jag och tar igen mig lite i soffan. Måste ju faktiskt kolla av mailen ibland, om någon skulle råka höra av sig den vägen om jobb eller så. Men nä... inte än tyvärr.


Vad mer händer idag? Ja, jag ska städa lite. Dra ett varv med dammsugaren å städa badrummet å sovrummet. Sen ska jag hämta min systerdotter på stationen som kommer å hälsar på. Eller ja, hon kommer och sover här. Hon ska in till stan i morgonbitti och fotas av någon fotograf. Så ikväll blir det fredagsmys lyx för Wilma - med sin kusin. Det gillar hon :-). Ska träna åxå. Å se på Let´s dance ikväll. Såklart. Så jag kommer nog hålla mig sysselsatt idag.


Nä, nu ska jag fortsätta. Ha en bra dag, så hörs vi senare!

Av Annci Hultström - 18 februari 2010 23:39

...hette filmen vi såg ikväll. En svensk film om en överviktig tjejs kamp för att bli skådespelerska. En bra film, med lite igenkänningsfaktor - för fluffiga personer som jag. Rekommenderas.


Men nu ropar sängen på mig, så kort å gott - Dröm sött!

Av Annci Hultström - 18 februari 2010 20:47

Tänkte tipsa om sidan jag gör mina headers och andra roliga bilder på:


http://www.scrapblog.com/


Denna har jag gjort där:

  

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards