Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under februari 2010

Av Annci Hultström - 1 februari 2010 09:38

Jaha, då var det februari. Bara en dryg månad kvar till Thailand.


Men det är åxå bara 9 arbetsdagar kvar på jobbet. Måste säga att det känns konstigt. Att inte ha ett jobb att gå till... det var en sak när man gick hem för föräldraledighet. Nu är det så ovisst. Men som jag känner - det löser sig alltid, det brukar det göra.


Idag är jag hemma med Wilma igen. Hon hade feber igår morse, men var feberfri igår kväll. Så hon fick vara hemma idag åxå - så hon får en hel dag utan feber hemma. Hon hostar dock en hel del, nattetid. Men det lär vi nog få leva med. Hon är rätt pigg idag, så just nu har hon utklädningsmanekängande för mig. Så här kom hon ner nyss. Söt, eller hur?


  


Innan det var hon både älva och Dracula :-)


Idag har jag mailat till Väsbyhem och bett om att få ta bort badkaret. Vi har övervägt det ett tag - Wilma gillar ju att bada, men vi värderar utrymmet mer. Då kan vi flytta upp tvättmaskinen, men ändå ha kvar skåpet därinne. Då får vi plats i köket för en vanlig diskmaskin. Så det är planen. Får se vad de säger. Badkaren ska ju ändå bort vid renoveringen, så att ta bort det ett år tidigare borde ju inte spela någon roll för dom.


Nej, nu ska vi lägga pussel. Hörs igen. Senare.



Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards