Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under december 2009

Av Annci Hultström - 11 december 2009 22:42

... så jag passar på att heja på lite extra...


Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,

Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik, Erik,


Go, go, goooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!

Av Annci Hultström - 11 december 2009 20:56

Nu kollar jag på Idol. Vilket jävla drag det är. Linda R. & Phille - jag gissar att ni njuter nu     . Hoppas, hoppas, hoppas att ERIK vinner. Det är han sååååååååå värd. Mmmmm... återstår att se om ett par timmar.


Nu har jag åxå beställt telefonen. Det blev en HTC tattoo. Den kommer om c:a 1 vecka. Längtar!!!! Var till Stinsen och de hade den på en butik där så jag klämde och kände lite på den. Kommer bli kanon det här!!!


Vi käkade i Stinsen. Jag tog kyckling med ris & tzatsiki hos greken. Så gott! Men idag tog jag en stor portion och bad om en matlåda   . Så gott och magen mår så bra av det. Så mer kyckling kommer bli lagad här i familjen, det är ett som är sant. Ska spana efter en kyckling-rätts-kokbok, måste ha mer tips.


Nej, nu ska jag äta lite mellanmål. Men vi hörs senare igen.

Av Annci Hultström - 11 december 2009 14:13

Ja, det måste ha varit det som hände. För efter lunchen, som jag åt alldeles för fort, började jag må så illa och somnade som en klubbad. När jag vaknade 1 timme senare mådde jag bra igen.


Jag åt ju en sallad och åt den i samma hastighet som jag brukar äta mat. Men tänkte inte på att jag kanske skulle äta ä n n u långsammare när det var sallad. Tar ju längre tid för det att passera systemet. Så med facit i hand - sallad = äta vääääälidigt låååååååångsamt!


Nu kollar jag på förlossningskliniken. Tänk att jag fascineras lika mycket trots att jag sett hur många avsnitt som helst av den serien. Skulle verkligen vara toppen att få jobba med det... appropå det så kom antagningsbeskeden häromdagen. Jag kom inte in på någon av utbildningarna. Men kom som reserv på alla. Men det inger inte speciellt mycket hopp det heller. För bästa reservplats var på distansutbildningen i Gävle. Där är jag på 157:e plats. Annars kom jag som allt mellan 450-680 plats på skolorna i Stockholm/Uppsala. Så, som sagt, jag inser att jag inte kommer in. Då återstår bara att skriva högkoleprovet nästa år och söka igen... å igen... å igen. Tills jag kommer in. Eller komma på något annat jag vill göra.


Idag ska jag försöka ta mig iväg och klämma å känna på telefonen jag vill ha. Känns den bra så blir det köp. Henrik har en arbetskamrat som är en äkta teknik-nörd, som läser allt om allt å som analyserar in i minsta detalj innan han köper. Och han har en sån telefon, fast "storebror", men han godkände även den modell jag tänkt köpa. Så det låter ju bra  .


Nej, nu ska jag vila lite igen... vill bli frisk och måste även få ork att kolla in Idol ikväll.


Hörs igen!

Av Annci Hultström - 11 december 2009 12:13

... är vad jag har ätit till lunch. Tomater, gurka, fetaost, lite olivolja, salt & oregano. Ruggans gott var det! Åt nog lite för fort åxå. Blev proppmätt.


Nu - vila vidare!

Av Annci Hultström - 11 december 2009 09:52

Idag har jag gjort något som gör min mage pirrig. Något som jag aldrig hade gjort om jag inte hade haft bra med kött på benen och en god vän till hjälp. Vad vill jag inte säga än, så jag återkommer med det. Men som sagt, pirrig i magen är jag. Mycket.   


Nu har jag gjort ordning små presenter till fröknarna på dagis. De blev fina, så jag hoppas de blir glada. Som jag skrev innan så är det något litet bara, men tanken är god. Och innehållet åxå. För det är det wienernougat är. Gott alltså. Tänkte att Wilma ska få överlämna dom på måndag, efter lucia-tåget. För jag vet inte när julledigheterna börjar.


Hur mår jag idag då? Det är bättre, har inte ont i luftrören längre och hostan har lugnat sig. Men fortfarande lite hängig, så det blir en lugn dag i dag med.


I morgon ska vi iväg och gratta Samuel som fyller 8 år på måndag. Wilma längtar. Hon älskar verkligen alla sina kusiner   .


På söndag ska vi göra ett nytt försök på Sigtuna julmarknad. Frågan är bara hur mycket folk det kommer att vara... det är ju Lucia där då åxå. Ja, det visar sig... om vi är friska och det inte regnar.


Jag mätte mig igår förresten... Bl.a så har jag tappat 12 cm i midjemått, 4 cm runt halsen och 6,5 cm runt överarmen. Det försvinner. Men mer ska bort. Mycket mer. Jag mår såååå gott över det här!!!


Nu ska jag faktiskt vila en liten stund. Under en filt. Jag fryser.


Men vi hörs senare.

Av Annci Hultström - 10 december 2009 20:43

Jag är nog påväg att bli sjuk. På riktigt. Känner mig hängig, åt inte upp min lilla lilla middag, vill bara dricka (konstant törstig), ont i bröstet, hostar, hes... ja, jag kan fortsätta. Men jag kan ju känna såhär å vara bra igen dagen efter. Så vi får väl se vad morgondagen har i sitt sköte...


Nu sitter jag och ser på Nobelfesten - i brist på annat. Där hade jag gärna varit en gång i livet. Bara för få äta maten och bära klänningen. Opera, pristagare å annat kan vara... Får kanske ordna en egen nobelfest någon gång   .


Sitter åxå och googlar lite på mobiltelefoner. Har tänkt köpa en ny och det lutar starkt åt en HTC Tattoo. Bra pris, de funktioner jag söker, bra format. Har egentligen bara hittat ett par minus och det är skärmen upplevs som lite för liten samt att kameran inte är den bästa. Men den är ju bättre än vad jag har idag i alla fall. Någon som har något att tillägga?


Förresten, jag har många läsare numera. Superkul!!! Tack för att ni följer mig!


Nej, nu - mellanmålsdags.


Hörs igen!

Av Annci Hultström - 10 december 2009 17:19

Det blev ingen deg satt och således inga bullar bakade. Orkade bara inte... känns som att det blir ett besök hos doktorn i morgon. Känns mycket skumt i luftrören. Funderar på att ta Wilma med mig, för nu har hon varit kronförkyld i drygt 2 veckor. Inte bra.


Så kvällen kommer bli lugn här. Möjligen ska jag vika tvätt, annars blir det soffläge... kanske en film - för på TV är det ju idel skräp.


Så roligare inlägg än såhär blir det inte idag... om inget revolutionerande händer.


I vilket fall så återkommer jag - även med ytterligare ett tråkigt inlägg.


Vi hörs sen!

Av Annci Hultström - 10 december 2009 12:17

Ber om ursäkt för att dagens första i lägg har dröjt. Men jag drog hemifrån kl. 7 och kom inte in förrän strax före kl. 12.


Först åkte jag till träningen på sjukhuset. När jag kom fram tyckte inte Ina (sjukgymnasten som håller i passet) att jag inte skulle träna. Jag lät som en kråka och hade tung andning... men jag stod på mig lite (ville verkligen och är ju feberfri) och fick henne att okeja lite styrka med band å så. Men ingen kondition. Så det blev ett bra pass ändå.


Träffade f.ö en bekant där. En kille som var leverantör åt oss på Manpower. Kände knappt igen honom. Han hade gått ner lite över 40 kg och såg ut som en ny människa.


Efter det tog jag turen inom Rusta. Köpte ett till fitness-kit åt Sonja (en tjej som opades samtidigt som mig å som åxå går på träningen). Hon hade letat det på sitt Rusta, men det var slut. Köpte även en träningsbok åt mig själv + lite andra småsaker.


Väl hemma planterade jag några nya ljung (de förra hade drunknat), pyntade blomlådan lite, klippte ner vindruvan en del och sopade upp alla blad.


Och nu - nu sitter jag här. Äter lunch. Köttsoppa och en MJUK macka med skinka. Min första mjuka på nästa 2 månader. Kan tala om att den smakar GUDOMLIGT!!!!


Nej, nu ska jag vila en stund. Sov som en ho*a inatt - inte alls med andra ord   . Sen ska jag nog sätta en deg å baka lite bullar med prinsessan Wilma när jag hämtat henne.


Vi hörs igen!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards