Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under december 2009

Av Annci Hultström - 3 december 2009 21:44

Just hemkommen efter en 1,5 timme lång promenad med Linda. Var väl ingen powerwalk direkt, men skönt ändå och mycket prat blev det   .


Dagens protkoll ser ut som följer.


MAT

Frukost: 1,5 dl fil

Mellanmål: 2 Wasa delikatess med messmör

Lunch: Pasta med köttfärssås

Mellanmål: 1,6 dl naturdiet smoothie

Middag: 1 dl lax + ½ dl potatis + lite fiskdressing

Mellanmål: 1 banan


MOTION

30 minuters promenad

1,5 timme promenad


Sammanfattat så är jag nöjd med dagen. Ska se till att få med mig stegräknaren i morgon. Affärer ger många steg   


Nu ska jag kolla lite på TV och ska ta mig en kopp thé. Sen blir det sängen tidigt idag, för i morgon måste jag ha kraft... har tänkt ge mig ut i affärerna och kolla efter lite julklappar i morgon.

Av Annci Hultström - 3 december 2009 15:56

... och jag vill inte ringa igen, inte idag. Känns lite för angeläget då. Men jag hoppas på att han ringer i morgon. Har han inte ringt efter lunch i morgon så ringer jag igen.


Nu har jag sovit i ett par timmar. Skönt! Äter mellanmål nu och ska strax gå till dagis å hämta hem den lilla prinsessan.


Sedan blir det en promenad till senare ikväll, med Linda, en granne/dagismamma/kompis. Skönt med sällskap. Är lite mörkt att gå själv tycker jag.


Nej, nu måste jag gå.


Hörs igen - lita på det!

Av Annci Hultström - 3 december 2009 11:57

Jag har letat lite bland lediga jobb och jag har hittat MITT jobb!! Det är en tjänst som receptionist och man ska kunna OWS, DMG och EMG. Och som grädde på moset - kontorschefen/kontaktpersonen är en gammal chef till mig. Ååååå, känns inte som det kan bli mer rätt! Jag ringde honom, inget svar... ska ringa igen om en stund.


Håll era tummar för mig!!!!

Av Annci Hultström - 3 december 2009 10:25

Ytterligare en kall dag, väldigt fuktig kyla. Ingen sol, men friskt och härligt ändå. Var ute i 1,5 timme... gick inte så länge, utan tjattrade bort 50 minuter med Sandra  . Skönt med frisk luft.


Idag händer det inte så mycket. Jag är trött, så jag ska mest ta det lugnt. Möjligen köra någon tvättmaskin. Kanske ladda upp de 100 bilder som försvann från Fuji´s hemsida häromdagen... Hade laddat upp dom för att få dom framkallade, tryckte på sänd och vips så försvann dom. Så jag ringde de och de kunde se att de fallit ut i tomma intet, gick inte att återskapa... *suck*. Nåja, tiden har jag ju.


Jag har funderat på att börja skriva lite mat- och träningsdagbok här varje dag... kul att se, men även bra kontroll. Så jag gör ett försök, fyller på eftersom under dagen. Träningen - där ska jag skriva antal steg, men idag glömde jag stegräknaren hemma faktiskt...


Maten idag

Frukost: 1,5 dl fil

Mellanmål: 2 Wasa delikatess med messmör

Lunch:

Mellanmål:

Middag:

Mellanmål:


Träning idag

30 minuter promenad


Ha en bra dag - tills vi hörs igen i nästa inlägg.

Av Annci Hultström - 2 december 2009 21:38

och skicka kalasinbjudningar - check.


Det blev via e-mail i år, men gjorde den lite finare än ett mail. Tog Photoshop till hjälp och så här blev den:


   


Bjudna är släkt, vänner och ett par dagiskompisar. Kul, kul! Hoppas någon kan komma bara... det är ju så nära jul. Men faktiskt, på de 3 födelsedagar hon hittills haft har det varit fullt hus. Så det känns hedrande att alla tar sig tid mitt i julstöket. Funderade på att ha lite glögg å pepparkakor i år. Kan det vara nåt tro?


Nej, nu ska jag umgås med min älskade man en stund. Har knappt sett varann idag.


Men vi hörs i morgon ige! Sov sött å pinka inte sängen.

Av Annci Hultström - 2 december 2009 19:06

Ja, det är den stora fråga just nu. Fick nämligen ett mail från min chef förra veckan som gått ut till alla. Där stod det att man måste minska personalstyrkan och under de kommande 2 veckorna skulle man tala med berörda. Så ringde hon idag och ville att jag skulle komma in på möte och frågade när det passade. Jag sa måndag och frågade sen om jag blir av med jobbet då. Hennes svar blev att vi tar det samtalet på måndag.


Så vad ska man tro??


Fast bli av med jobbet helt tror jag inte de kan "utsätta" mig för, för det är många andra som är anställda efter mig där och på företaget generellt. Jag tror mer att det handlar om att inte vara kvar på den entreprenaden. Men, det visar sig.


Är det så att jag blir arbetslös så är det första gången i mitt 20-åriga arbetsliv. Har klarat mig länge ändå.


Nu ska jag göra kalasinbjudningar till lilla fröken.


Over and out - for now!

Av Annci Hultström - 2 december 2009 14:49

Det blev mer pratat än handlat. Köpte endast en påse thé och det får ni inget kort på... Men det var ändå mycket trevligt. Tack Linda för en mysig dag!


Förresten, åt min första utelunch. Det blev ½ portion fisk med potatis. Funkade klockrent! De var snälla och tog betalt för en halv åxå... 37 hela kronor... oj, oj   


Nu ska jag sova en stund faktiskt. Hörs igen senare!

Av Annci Hultström - 2 december 2009 09:49

Ä N T L I G E N säger jag... Trodde aldrig jag skulle kunna längta och glädjas så mycket över MINUSGRADER. Men jodå... efter ett evigt pissande från ovan i en halv evighet upplever vi bitande härlig kyla idag. -7,5 i morse, strålande sol och klarblå himmel med en stor fullmåne. Sååååååååå nice! Tog en promenad med Sandra och njöt!!!


Nu är jag hemma och ska göra mig i ordning för att åka på julmarknad vid Steninge slott med Linda H. Ska bli mycket trevligt! Kanske blir det något julpynt, har ju så dåligt med det   . Blir spännande och se åxå hur man löser matfrågan en dag som denna... Men nå´t borde det finnas även för mig. Jag har ju hittills ätit alla mina måltider hemma.


Nej, nu måste jag kamma mig. Men vi hörs senare, då utlovas bilder på mina eventuella inköp.


Ha en bra dag tills vi hörs igen!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards