Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 25 december 2009

Hemma igen

Av Annci Hultström - 25 december 2009 20:00

Ber om ursäkt för bloggtorkan. Men jag har faktiskt försökt blogga från mobilen, men av någon anledning kan jag bara skriva rubriken. När jag ska skriva texten så får jag inte upp något tangentbord. Har försökt på alla möjliga sätt... Kanske är någon bugg med den här sidan, för överallt annars får jag upp det utan problem. Har skrivit till dom, får se vad svaret blir.


Nåväl... nu är vi hemma igen och här kommer ett litet sammandrag från helgen:


På julaftons morgon ringde klockan kl. 6. Då var det bara (efter lite själv-övertalning) att stiga upp, ta på varma kläder och sedan gå till stallet ihop med syrran. Där gav vi alla hästar äpplen och sedan släppte vi ut alla (utom Blixt) i hagen ihop med lite hö. Sedan tog jag en barbacka-ridtur på Blixt. Det var HELT obeskrivbart magiskt! Sjöng ridandes, "Det strålar en stjärna" och kände för att skrika ut "Ronja-skrik". Ja, som sagt... magiskt!!!


När vi kom hem igen åt vi frukost och somnade sen på soffan. När vi vaknade fick barnen öppna morgonpaket (Wilma fick ett spel, Sanna & Jim boxningssäck m. tillbehör), därefter gjorde vi ordning brunch bestående av tomtegröt å skinkmacka. När den var uppäten blev det stallet igen. Wilma fick rida - länge. Hon red med Sanna åxå och då galopperade hon massor och ÄÄÄÄÄÄÄLSKADE det. Hon var inte det minsta rädd. Helt underbart att se. Hon var såååå lycklig! När Sanna saktade ner ropade hon efter mer... nej, stanna inte... mer GOLOPP (som hon sa). Älskade barn - redan hästtjej   . Hon hade f.ö sin egen ridhjälm på sig, den fick hon i present av syrran (TACK, snälla).


Sedan fick hon rida helt själv åxå. Sanna gick framför, beredd att ta tag om något skulle hända... men inget hände, så hon styrde honom själv å allt... Ja, förutom då han tog sig en egen liten sväng. Sanna var upptagen med att prata med syrran och såg inte att Blixt vek av åt ett annat håll. Wilma ropade, men hon hörde inte. Så jag fick skrika till jag med... Vi skrattade gott kan jag säga, det såg sååå kul ut   . Vi drack lite varm glögg därute med. Nice!!!!!


Väl hemma kom mamma & pappa och vi alla fikade till Kalle Anka. Mysigt och gott!


Sedan blev det dusch, fix å sedan kom tomten. Wilma blev såååå rädd. Satt snett bakom Henrik och sa inte ett pip. Vågade inte ta emot paketet, så det fick Henrik göra. Så fort han lämnade huset kastade hon sig över paketet. En stor flaska duschtvål fick hon. Det var startskottet för paketutdelningen. Själv fick jag hantlar, displayskydd (till telefon + kameran), presentkort på nagelhaket, durkslag, manikyrset (allt det från Henrik & Wilma) + smycken av Sanna & Jim. Sååå nöjd med allt! Tack alla goa för fina klappar!!!


Efter det åt vi av all god julmat. Jag försökte verkligen tänka mig för och det gick toppenbra. Till  å med ett par praliner fick jag ner utan att må dåligt. Men lite slö var jag nog... men det var alla. Så det blev mys i soffan å sedan sänggång vid midnatt.


I morse vaknade vi inte förrän vid 10-tiden och åt brunch... blev såååå dålig. Mådde illa, dålig i magen å fick lägga mig ett tag. Men så snart jag mådde bättre gick vi en promenad... eller ja, Wilma å syrran red. Det var skönt och välbehövligt.


Vid 15.30 åkte vi hemåt, efter Uppsala började det snöa å nu är det full snöstorm och vi sitter i soffan och ska se på Narnia. Så nu ska jag sluta och ägna mig åt filmen.


Återkommer i morgon med bilder från helgen.


Må väl och God Fortsättning!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards