Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under november 2009

Av Annci Hultström - 25 november 2009 18:46

...sa att det låter som om svinet drabbat mig. Går att ha den utan feber... eftersom jag är nyopad ska jag vara extra vaksam eftersom jag med min lilla lilla magsäck inte kan få i mig all vätska som behövs. Har iofs ingen feber, men ändå skulle jag dricka mycket. För kroppen behöver det.


Så hon beordrade mig att gå till vårdcentralen i morgon och be dom ta prov. Tills dess ska jag hålla mig på min kant... inte kramas/pussas, egen handduk, handsprit o.s.v Sover nog på soffan i natt och något pyssel på dagis i morgon är inte aktuellt - om jag inte vaknar frisk vill säga.


Nä, nu ska jag inta liggande läge... orkar inte sitta längre.


Adjö for now!

Av Annci Hultström - 25 november 2009 17:17

Jag mår verkligen skit. Orkar inget... Ska snart laga lite middag till oss och det tar emot. Och Henrik kommer senare idag. Han ska storhandla på vägen hem. Nåja, det ska nog gå bra det med.


Idag har jag legat i soffan hela dagen. Har sovit stundvis. Mellan 13:15-15:15 sov jag som en stock. Hade ställt klockan för att inte missa mitt mellanmål... hade jag inte gjort det hade jag nog sovit fortfarande...


Har ont i kroppen, lederna, huvudet, tryck i öronen å ansiktet, hosta... men - ingen feber. Kan det vara svinet måntro? En kompis sa att hennes mamma legat en vecka nu, utan feber, med svin-symptom och läkarna tror att det är svinet - fast feberlös. Ja, jag vet inte... får se vad det blir av det.


Nej, nu - mot matlagningen.


Hörs igen!

Av Annci Hultström - 25 november 2009 09:25

Jag är krank... seg i kroppen, ont i huvudet, öronen knakar. Tänker ägna dagen åt att ligga på soffan å dricka te. Vill inte bli sjuk, vill ut å gå... Hmmmm... Å i morgon är det ju julpyssel på dagis, vill inte missa det heller. Kanske ska jag våga mig på att ta lite Weifa C. Det är ett superbra medel (sirapsliknande nyponmedel som man häller i varmt vatten), men väldigt sött. Så jag är rädd att dumpa. Och det vill jag inte!


Tänk att det gått 2 veckor sedan operationen. Känns som det var en evighet sen, har varit långa två veckor faktiskt. Känns bra att närma sig en vardag. Bara att få att äta lite mat... det verkar hjälpa magen. För i morse, när jag vaknade, fick jag ila snabbt som attans till toan. Ställde mig på vågen efteråt, -1 kg. Det ni! Flört! Hoppas det fortsätter så Glad!


Nej, nu ska jag vila lite. Men vi hörs senare!


Over and out!

Av Annci Hultström - 24 november 2009 19:06

Det är min räddning just nu... mår inget vidare. Kom på eftermiddagen idag... ont i kroppen, lederna och huvudet. På G att bli sjuk kanske? Eller så är det bara "tiden i månaden". Då brukar jag kunna känna såhär... Det visar sig i morgon vart det bär hän.


Innan jag hämtade Wilma på dagis åt jag en knäckemacka med mjukost. Sällan har det smakat så gott kan jag säga!!! Längtar redan tills i morgon, när jag får äta en igen Flört. Då ska jag nog ta lite philadelphia peppar på. Mmmmm...


Känns så skönt nu, ska bara äta 3 mål + 3 mellanmål. Alltså inte mer än normalt. Men skillnaden är att mellanmålen får inte bara vara en frukt utan ska innehålla proteiner av något slag. Så t.ex keso på macka, macka med skinka, ägg o.s.v Detta gör att jag inte känner samma ät-stress samt att jag faktiskt hinner släcka törsten med vatten... det har jag saknat. Så det kommer bli kanon detta!!!


Idag köpte jag en ny adventsstjärna till vardagsrummet. Det är en sån där som står på fot. Svart, med silvermönster. Det blev kanonfint. Ska köpa ett par lösa stjärnor åxå och byta ut dom vi har i sovrummet. De ger ett fint sken, men är lite ut - modemässigt. Ska hitta ett par som är lite större... färg är jag osäker på. Får se vad det blir.


Nej, nu ska jag kolla på Biggest looser och få lite pepping.


Hörs sen!

Av Annci Hultström - 24 november 2009 13:50

Nu, äntligen - agrafferna är borta (gjorde inte det minsta ont) och puré-lunchen uppäten.


Blev en kokt korv (utan skinn) med mos på Mamma´s. Var ute på vift, så det fick bli så. Men det gick toppenbra!


Träffade en sköterska först. Hon tog agrafferna och sa att det läkt otroligt bra. Sedan frågade jag om jag får ta vätskedrivande. Samlar på mig så grymt mycket, så det känns jobbigt. Hon skulle kolla det och återkomma. Sedan fick jag även klartecken för laxerande vid behov. Fast hon trodde magen skulle komma igång. Så nu kanske det kan bli lite ordning på torpet Flört.


Nu tänkte jag vila en stund, sedan blir det promenad å hämtning på dagis.


Vi hörs senare!

Av Annci Hultström - 24 november 2009 08:29

Nu drar jag snart till sjukhuset. Ska ta bort agrafferna samt träffa dietisten. Har en del frågor, hoppas de kan svara mig. Efter det tänkte jag stanna till på Jula. Ska köpa lite julpynt. Nä, jag har inte tillräckligt Flört


Hörs sen!

Av Annci Hultström - 23 november 2009 21:14

Nu har vi provat med hyllorna. Det blev såååååå fint. MEN... jag har inte mannen på samma sida. Han tyckte ovansidan såg konstig ut eftersom det är 3 ihopsatta hyllor och man ser skarvarna. Det är inget jag någonsin skulle fundera på. Men, men... man kan inte alltid tycka lika. Så jag får drömma vidare och komma på bättre lösningar.


Ikväll blir det en tidig kväll - sitter och gäspar konstant.


Ska bara se på Grannfejden. Sen - sängen!


Hörs i morgon!

Av Annci Hultström - 23 november 2009 18:52

Idag har det blivit 5000 steg och det känns bra. Hade kunnat ta en liten sväng till, men med tanke på hur slut jag blev av 11000 steg, så tänker jag öka långsamt istället.


Har nyss ätit gulash-soppa och det gjorde mig tröttare än jag var innan. Så nu är det soffläge en stund. Sedan ska vi möblera om på prov. Ska ställa -de för små - bokhyllorna på plats, för att se hur det skulle kunna se ut. Åh, hoppas det blir bra... så bra att det tränger bort min kära makes skepsism. Jag vill så gärna...


Nej, nu - softa.


Höres!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards