Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under november 2009

Av Annci Hultström - 29 november 2009 20:48

Här är ett par kort jag gjorde i somras till ett barndop då tvillingarna Gabriel & Sofia skulle döpas :


       


Åsså en skylt jag gjorde i somras. Jag fick äran att döpa våra vänners (Tina & Micke) sommarstuga. Jag valde:


 


Men sedan gjorde jag en skämt-variant åxå. Det är nämligen såhär att Micke bara hatar barnprogrammet "I drömmarnas trädgård". Så jag gjorde en skylt med "Drömmarnas trädgård".


  

De garvade som f*n åt den och spikade sedan upp den på huset . Så "Lyckebo"-skylten blev liksom över...



Av Annci Hultström - 28 november 2009 20:58

Nu lider jag av allvarlig trötthet - både i kropp å själ. Pyntet på plats, bakverken i frysen, öronen helt slut (herregud så mycket en snart 4-årig tös kan prata på en dag) och huvudet med.


Nu blir det soffan å sen sängen!


Vi hörs i morgon helt enkelt.


God natt å dröm sött!

Av Annci Hultström - 28 november 2009 13:19

Nu har vi bakat. Lussekatter, Lussebullar, Lussegubbar (Wilmas påfund), kokostoppar och pepparkakor blev det. Pepparkakorna är stora hjärtan som ska hängas i fönstren. Ska erkänna att jag är rätt sugen på en lussebulle... fyllda med smör och mandelmassa. Mmmmmmmmmmmmm... Men, det är inte läge för det så det är bara att bita ihop.


Snart ska vi pynta lite här hemma och sedan åka en sväng till Ica Maxi.


Sedan ska jag nog baka någon sort med småkakor åxå.


Fullt upp! Men kuligt .


Mår med andra ord mycket bättre idag. Faktiskt knappt ens snuvig. Skönt!


Nej, nu ska jag återgå till bullarna. De ska packas i påsar å sen ner i frysen.


Hörs senare!

Av Annci Hultström - 27 november 2009 20:21

Jag har vilat massor idag och jag känner mig bättre nu. Hade ont i huvudet fram till sen eftermiddag, men den är - tack å lov - borta nu.


Gjorde hemlagade hamburgare idag. Jag åt en utan bröd med lite ketchup, potatis och tomat. Såååå gott!!!!! Men jag orkade inte allt. Skönt att känna den känslan... det var ett tag sedan. Eller egentligen inte... men förut när jag varit mätt har jag ändå tryckt i mig det som är kvar på tallriken. Men idag lämnade jag rester när jag var mätt.


Har även börjat känna lite hunger. Det känns inte riktigt som innan, inget kurr liksom. Men ändå någon sugande känsla. Svårt att sätta ord på det. Den börjar infinna sig i skrivande stund, dags för sista kvällsmålet strax. Lite frukt blir det då. Banan skulle jag tippa på. Detta till Idol...


Appropå Idol. Jag har aldrig någonsin följt Idol. Jag brukar bara se de första auditions som är - kul med alla som verkligen inte kan sjunga - och sedan finalen. Men nu... har sett i princip vartenda avsnitt. Hmmm, hur gick det till?!!?!!?!


I morgon blir bakning - om jag mår som nu - hela dagen. Småkakor, lussekatter, bullar m.m Känns konstigt/ovant att baka och veta att jag inte kommer äta det själv. Naturligtvis är det inget som säger att jag inte får, men jag vill inte. Det är en ny känsla. En känsla jag hoppas håller i sig och som finns med mig hela tiden mot mitt nya liv.


Ska åxå julpynta. Sätta upp lite gardiner, stjärnor, ljusstakar å annat fint. Åh, jag gillar verkligen julen!


Hörs vi inte förrän i morgon, så får jag önska fortsatt trevlig afton!

Av Annci Hultström - 27 november 2009 14:16

Fick för c:a en vecka sedan ett reklamblad med en julgransbelysning som var såååå smart. Nu har jag gått igenom hela korgen med pappersåtervinning, men kan inte hitta det igen.


Så nu kommer en beskrivning här i hopp om att någon där ute vet var jag kan hitta det jag söker.


Det utgick från en ring. I den var 6 st ljusslingor fästa. Varje slinga hade 20 ljus. Man skulle trä ringen på grantoppen och de 6 slingorna skulle fördelas fint över granen. Är nästan helt säker på att den kostade 199:-.


Har googlat som en tok, men hittar inte... Så hjälp mig nu!! Please!!!

Av Annci Hultström - 27 november 2009 09:36

När jag sa till Henrik igår att det skulle bli skönt med helg skrattade han. Han undrade varför jag - som redan är hemma hela tiden - tyckte det skulle bli skönt? Men - det är väl självklart - vill ju ha min lilla familj samlad.


Om jag är piggare i morgon så blir det bak-dag. Måste ju baka inför Wilmas födelsedag och julen. Allt är inhandlat! Sen ska vi adventspynta lite åxå. Har köpt lite nya stjärnor. Kommer bli sååååå fint! Bilder kommer när det är klart!


Så, vad har då den här dagen i sitt sköte??? VILA och inget annat. Vill bli helt frisk, vill ut å gå.


Ställde mig f.ö på vågen idag (igen... jag vet, inte bra, men kan inte låta bli). Hade tappat ytterligare 0,5 kg. Sedan igår. Blir spännande det här... Det är klart att det inte måste gå fort, men självklart vill jag ju att det händer nå´t. Det peppar!


Nä, nu - Mellanmål, sedan vila.

Av Annci Hultström - 26 november 2009 19:43

Sådär, då var årets julpyssel på dagis avklarad. Mådde ok, så jag proppade i mig ett par alvedon och gick. Det är jag glad för, det är mysigt! Bild kommer, de står på tork på dagis än så länge. Men i morgon följer de med hem igen.


När vi kom dit åt vi lite. Det bjöds mackor med diverse pålägg. Jag åt Falu rågrut med ost. Holy crap - det var GOTT!


Efter det hade vi så mycket kraft att vi lyckades producera 2 granprydnader, 2 tomtar, 1 ängel och 4 ljuslyktor. Värsta fabriken Flört!!!


Vid hemkomsten åt vi middag. Idag åt jag potatis, rödbetor och kalvsylta. Det var gudagott!! Men jag ska säga att jag fortfarande längtar efter skinka... julskinka eller pressade burkskinka. Det ska jag äta så fort puréperioden är över. Mmmmm... ser redan fram emot det.


Nej, nu ska jag erkänna att jag har ont i huvudet igen. Så det blir en afton på soffan - igen! Kollar för tillfället på Biggest looser. Shit, de imponerar!!!


Adjöken för nu!

Av Annci Hultström - 26 november 2009 08:54

God morgon världen!


Existerar det något som heter mini-influensa? I sån´t fall var det det jag fick... för idag är jag i princip bra igen. Tänk att man ena dagen kan ligga HELT däckad å nästa märker man knappt av att man varit sjuk. Visst är jag lite trött å aningen seg i huvudet. Men ALL värk i kropp/leder/huvud är borta. Så jag brydde mig faktiskt inte om att gå till läkaren idag. Kändes inte befogat längre. Får se om det håller i sig, annars får jag väl ta mig dit i morgon istället. Tänker dock vila mycket idag åxå - vill bli helt frisk. Jag ska ju för böveln baka i helgen... å julpynta... å mysa... vill man ju inte missa!


Jag tog ju bort klamrarna i tisdags. Tänkte jag skulle visa er så fina ärren är redan nu. Känns som att när det läkt helt kommer man ju inte ens att ana att det någonsin funnits sår där.


De röda prickarna ni ser är där klammerna suttit. Och strecket är alltså det som en gång var en öppning. De är mellan 1-1,5 cm långa.


      


Nä, nu ska jag äta lite. Men vi hörs igen - snart!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards