Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under november 2009

Av Annci Hultström - 5 november 2009 14:14

Det gick snabbt... ett EKG, blodprov, lite snack med narkosläkaren å sen upp till kirurgen för praktisk info.


Jag kommer att bli opererad som sista patient och behöver därför inte vara på plats förrän kl. 10. Sedan blir jag väl opad kring kl. 12 trodde hon (löpande-band-metoden). Därefter får jag tillbringa natten på uppvaket. Där får jag varken ta emot besök eller ha dator - så då hör ni inget ifrån mig förrän på onsdagmorgonen.


Jag ska vara fastande från midnatt men får dricka vatten + de två tabletter jag fick med mig (liknande sånna man får mot sur mage) och nyduschad (noga med naveln Flört).


Så... nu är det bara att invänta tisdag!

Av Annci Hultström - 4 november 2009 22:58

... vid den här tiden hade jag just kommit hem till min tärna Linda, där jag skulle sova över. Vi hade varit i festlokalen och dukat. Så här blev det:


   


Nu satt vi hemma i deras soffa... åt smörgåstårta, pratade skit, mindes och grät. Precis som sig bör kvällen före sitt bröllop Flört.


Efter det lade vi oss och jag sov så gott... i drömmarna fanns morgondagen, den 5 november 2004, vår bröllopsdag.


Hur den var får ni se i morgon - då tänkte jag gå längs memorylane... drömma mig tebax å visa er lite bilder. Så häng med då!


Nu är det sovdags! God natt!



Av Annci Hultström - 4 november 2009 15:53

Snart har ytterligare en dag gått och jag är ett steg närmre... I morgon ska jag på inskrivning. Hoppas då att alla värden är bra så det inte blir någon förskjutning. Men har jag inte haft dåliga värden någon gång innan i livet så varför skulle jag hade nu efter några veckors sunt leverne??


Nu när det är så nära börjar tankarna på allt praktiskt komma... Min att göra lista:


  • Handla hem till flytande föda
  • Köpa öronproppar
  • Ladda upp ett par filmer på datorn
  • Ladda in musik i MP3-spelaren
  • Städa
  • Bädda rent

Ja, det är vad jag kan komma på nu. Uppdaterar vartefter jag kommer på mer eller blir klar.


Nu - mot dagis!

Av Annci Hultström - 4 november 2009 07:58

Nu har jag inte fått göra mig kvitt slagg - om ni förstår vad jag menar - på några dagar igen och vips har jag gått upp 1,6 kg. Det är helt sjukt... jag äter fantame knappt nå´t åsså blir det såhär... Känns som jag lika gärna kan äta mat, ge upp, skita i det... MEN det tänker jag naturligtvis inte göra!


Vet ju att det kan bli såhär under viktnedgång, men jag trodde på fullt allvar inte att det kunde hända när man gick på ett konstant 770kcal-intag, för då är det ju inte så att kroppen kan spara lite extra (om den tror den är satt på svält) den dagen den får lite extra... eller är det helt enkelt så att den spar allt den får in nu?!?! Ja, jag vete 17. Vansinnigt irriterande är det i alla fall!


Men lite glädjande är det att jag faktiskt gått ner i cm... mätte mig lite igår: höft, midja och revben (underbyst)... 4 cm/ställe. Så det är ju alltid nå´t att glädjas åt!


Nej, nu ska jag rusa vidare. Ska på utvecklingssamtal på dagis.

Av Annci Hultström - 3 november 2009 14:15

... och det var f*n inte igår. Hade tänkt mig en prommis, men plugget tar min tid... får hoppas på fint på fredag efter lunch igen - då är det inget mer plugg å jag kan njuuuuta!


Idag har jag bokat mig en ansiktsbehandling, bryn- och fransfärgning, ögonbehandling, ryggmassage och fotvård. En helrenovering med andra ord. Kände att jag ville unna mig det efter min flyt-period, är liksom värd det då Glad. Jag ska göra det på: http://www.privatskolan-fhk.se/beauty_spa_centre.aspx. Ett kanonställe. De är superduktiga å jag har gått där i många år. Eftersom de är elever håller de ju på lääääänge åxå, å det är ju det som är det bästa nästan. Bra priser är det åxå, betalar 975:- för alla de behandlingarna. Det tycker i alla fall jag är billigt.


Nej, nu är matpausen över så åter till pluggandet!

Av Annci Hultström - 3 november 2009 08:42

Idag - om en vecka - är jag på sjukhuset å väntar... eller så ligger jag på operationsbordet. Tänk, en vecka kvar bara. Var har tiden tagit vägen?! Det gör mig iofs inget att den rinner iväg - men visst är det konstigt att det kan gå så fort? För när det är något man ser fram emot brukar ju tiden krypa fram. Kanske har det att göra med att jag pluggar. Hade jag jobbat hade det nog gått mycket långsammare.


Jag har funderar ibland på om jag inte är nervös för något alls? Men Nä - jag kan inte komma på något. Inte ens tankarna om att inte vakna oroar mig - för jag VET att det kommer att gå bra. Hade det varit innan jag fick Wilma hade jag varit mest orolig för kanylen. Men inte ens den bekommer mig nu.


Nä, jag ser bara fram emot det - så mycket!!

Av Annci Hultström - 2 november 2009 23:28

Har ägnat en stund åt att leta recept på soppor som går att göra släta. Jag hittade soppor på jordärtskocka, broccoli, hummer, svamp m.m Men jag behöver mer. Fast iofs så behöver ju inte alla måltider på dagen vara soppor, så det ska handlas hem välling, fil, färdiga Keldasoppor. Detta ihop med naturdiet, så ska det ska nog gå bra att få ihop en dag.


Men nu funderar jag inte mer på det, för nu ska jag sova.


God natt å dröm sött!

Av Annci Hultström - 2 november 2009 19:45

Det har jag ägnat dagen åt. Den har åxå gått åt till att sammanställa en massa frågor, bra-att-veta, lärarens kommentarer m.m Dessa tänker jag nu koncentrera mig mest på. För skulle jag nu kunna allt det - då är jag bäst å jag får vara nöjd med det... då får boken vara. Börjar så i alla fall!


Oj, det kommer bli hektiska 3 dagar nu. Ska göra allt i min makt för att få bra betyg.


Huvudvärken är i princip borta, så det är lättare att koncenterar sig nu - tack å lov!


Nej, nu åter till allvaret!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards